αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο πολυτελές ακίνητο του Δ. Κοντομηνά στην Ύδρα που βγαίνει στο σφυρί (ΦΩΤΟ)

Το πολυτελές ακίνητο του Δ. Κοντομηνά στην Ύδρα που βγαίνει στο σφυρί (ΦΩΤΟ)

Στο στόχαστρο των πλειστηριασμών έχουν βρεθεί τα τελευταία χρόνια εταιρείες και ακίνητα που έφεραν την σφραγίδα του Δημήτρη Κοντομηνά. Στη διάρκεια της μακροχρόνιας διαδρομής του, ο πολυπράγμων επιχειρηματίας άφησε το δικό του αποτύπωμα στον εγχώριο κόσμο του επιχειρείν, προχωρώντας σε “χρυσά” deals τα οποία έγραψαν την δική τους ιστορία.

Υπήρξε ο δημιουργός μιας πολυεπίπεδης αυτοκρατορίας με ισχυρό εκτόπισμα στο επιχειρηματικό στερέωμα, η οποία απαρτιζόταν από αναρίθμητες εταιρείες με παρουσία σχεδόν σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας:  από τον κλάδο των ασφαλίσεων και των τραπεζών μέχρι τα μίντια, την ψυχαγωγία και την οινοποιία, το σίγουρο είναι ότι δεν φοβήθηκε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε πολλά και διαφορετικά projects, αναλαμβάνοντας παράλληλα και τα ρίσκα που κρύβει κάθε επένδυση.

Σε αυτή την πορεία, έχτισε και ένα αξιοζήλευτο χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε Αθήνα, Πόρτο Χέλι και Ύδρα. Η τελευταία κατείχε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Δημήτρη Κοντομηνά ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο νησί επιλέχθηκε για να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον αείμνηστο επιχειρηματία ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν περίπου τρεις μήνες.

Στην Ύδρα ο Δημήτρης Κοντομηνάς διατηρούσε δύο κατοικίες, μια εκ των οποίων θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ηλεκτρονικό σφυρί στις 24 Ιουνίου, όπως αναφέρει το Capital.gr.

Ο πλειστηριασμός στρέφεται εναντίον της επιχείρησης Διευρωπαϊκή  Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων, η οποία συστάθηκε το 1980 και φέρεται να εδρεύει στο 40,2ο χλμ. Αττικής οδού ΣΕΑ 1 Μεσογείων στην Παιανία, στην ίδια διεύθυνση που έχει την έδρα της η Δέμκο ΑΕ ενώ ο διαχειριστής της Διευρωπαϊκής εμφανίζεται να είναι ο ίδιος με τον διαχειριστή της Δέμκο.

Τον πλειστηριασμό επισπεύδει η Eurobank ενώ το ποσό για το οποίο έγινε η κατάσχεση ανέρχεται στις 200.000 ευρώ.

Νέος πλειστηριασμός με στόχο την πολυτελή κατοικία του Δ. Κοντομηνά στην Ύδρα

Η πολυτελής κατοικία που “βλέπει ” στο λιμάνι της Ύδρας

Με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχε τεθεί στα 2,055 εκατ. ευρώ, πρόκειται για μια κατοικία, η οποία βρίσκεται σε ύψωμα και “βλέπει” το λιμάνι της Ύδρας καθώς εντοπίζεται πάνω από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, όπως σημειώνει το Capital.gr.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελείται από ένα οικόπεδο επιφάνειας 363,14 τ.μ., στο οποίο έχει ανεγερθεί μια πολυτελής κατοικία, η οποία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και περιλαμβάνει έξι κύρια δωμάτια και βοηθητικούς χώρους.

Όπως επισημαίνεται, η οικία είναι πολυτελώς ανακατασκευασμένη, έχει συνολική επιφάνεια 453,21 τ.μ. ενώ διαθέτει ανεμπόδιστη θέα προς το λιμάνι της Ύδρας και παρουσιάζει εύκολη πεζή πρόσβαση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + twenty =