αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Πλαίσιο μπήκε μέσα στις 10 εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και… ακολούθησε τρολάρισμα στα social media

Το Πλαίσιο μπήκε μέσα στις 10 εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και… ακολούθησε τρολάρισμα στα social media

Μερικές φορές, τα social media μπορούν να δώσουν ένα καλό feedback για το τι πιστεύει το ευρύ κοινό, πάνω σε ένα θέμα. Πριν μερικές ημέρες, πραγματοποιήθηκαν στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, τα βραβεία «Best Workplaces» του διεθνή θεσμού Great Place to Work®Hellas. Εκεί παρεβρέθηκαν αρκετοί γνωστοί εκπρόσωποι πολιτικών, οικονομικών και επιχειρηματικών φορέων.

Στην κατηγορία «μεγάλων» επιχειρήσεων που απασχολούν περισσότερους από 250 εργαζόμενους, το Πλαίσιο κατάφερε να βρεθεί στο top 10 των εργοδοτών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Όπως σημειώνεται στις επίσημες ανακοινώσεις, ο θεσμός Great Place to Work®Hellas διαθέτει αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης, καθώς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι απαντούν σε ανώνυμα ερωτηματολόγια τα οποία αποστέλλονται απευθείας στον οργανισμό. Στις εν λόγω απαντήσεις στηρίζονται μάλιστα τα 2/3 της βαθμολογίας.

Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται πως δεν έπεισαν τους χρήστες των social media. Το αποτέλεσμα; Κάτω από σχεδόν κάθε ανάρτηση που αναφέρει ότι «το Πλαίσιο μπήκε μέσα στο top 10 των εργοδοτών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον», να ακολουθεί… κύμα χιουμοριστικών, αλλά και αιχμηρών σχολίων.

«Γελάνε και τα Turbo-x»

«Φανταστείτε πώς είναι οι άλλες εταιρείες»

«Μήπως είναι τρολιά;;»

«Και μετά ξυπνήσαμε!»

«Ανέκδοτο από τα λίγα»

Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που αλιεύσαμε κάτω από social αναρτήσεις ενημερωτικών sites, που αφορούσαν την εν λόγω βράβευση. Ενώ παράλληλα, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που δηλώνουν ότι οι εργασιακές συνθήκες στην γνωστή αλυσίδα, δεν αξίζουν κάποια βράβευση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 2 =