αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Πλαίσιο θέλει να κάνει το «μπαμ» και να μπει στην αγορά των λευκών συσκευών

Το Πλαίσιο θέλει να κάνει το «μπαμ» και να μπει στην αγορά των λευκών συσκευών

Μια κίνηση- έκπληξη αναμένεται να δούμε στο προσεχές χρονικό διάστημα. Όπως σημειώνει η Καθημερινή, το «Πλαίσιο» σχεδιάζει να μπει στην αγορά των λευκών συσκευών. Η εταιρεία φέρεται να βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης του νέου επιχειρησιακού της σχεδίου για είσοδο στην αγορά ηλεκτρικών. Στελέχη της εταιρείας χθες δεν θέλησαν να σχολιάσουν τις διαρροές, αλλά φαίνεται ότι η «Πλαίσιο» βρίσκεται ένα βήμα πριν από την είσοδο στη νέα αγορά.

Σημειώνεται ότι η αγορά των λευκών συσκευών βρίσκεται σε θετικό πρόσημο, σε αντίθεση με την αγορά των ηλεκτρονικών (μαύρες συσκευές) που βρίσκεται σε αρνητικό πρόσημο. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, οι νέες καινοτομίες, κυρίως στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης των συσκευών, καθιστούν εκ νέου ζωτικής σημασίας την αγορά των λευκών συσκευών, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε πολλές δεκαετίες μέχρι σήμερα.

Αντίθετα, η αγορά των ηλεκτρονικών, που τις τελευταίες δεκαετίες τροφοδότησε την ανάπτυξη, στερούμενη ουσιαστικών τεχνολογικών εξελίξεων, παραμένει καθηλωμένη ή και υποχωρεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =