αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Πλαίσιο έβγαλε σε «αποκλειστική προσφορά» MacBook Air αλλά… μπορείς να το βρεις αλλού φθηνότερα

Το Πλαίσιο έβγαλε σε «αποκλειστική προσφορά» MacBook Air αλλά… μπορείς να το βρεις αλλού φθηνότερα

Μια ακόμα «αποκλειστική προσφορά» έβγαλε το Πλαίσιο. Μόνο που αυτή τη φορά -έχει ξανασυμβεί κι άλλες στο παρελθόν- το προϊόν το οποίο δίνει η γνωστή αλυσίδα μπορείς να το βρεις σε άλλα μικρότερα κατάστημα, σε χαμηλότερη τιμή. Χωρίς προσφορά.

Τι εννοούμε: Το πλαίσιο, όπως φαίνεται και στην νέα ανάρτηση που έκανε στην επίσημη FB Page του, δίνει σε «αποκλειστική προσφορά» το Apple MacBook Air 13”, στα 1.189 ευρώ, από τα 1.549 ευρώ που το πούλαγε. «Θα προλάβεις;» λέει με νόημα το Πλαίσιο. Μόνο που δεν χρειάζεται να βιαστείς. Διότι το ίδιο MacBook Air, ίδια έκδοση, πωλείται σε άλλα μικρότερα καταστήματα φθηνότερα.

Με μια απλή αναζήτηση στο γνωστό site σύγκρισης τιμών Skroutz (αντίστοιχη αναζήτηση μπορεί να γίνει και σε άλλα sites) βρήκαμε το εν λόγω γκάτζετ με τιμές που ξεκινούν από τα 1.176 ευρώ.

Φυσικά, εδώ το Πλαίσιο μπορεί να υποστηρίξει ότι πούλαγε το συγκεκριμένο προϊόν προς 1.549 ευρώ, τώρα το πουλά προς 1.189 ευρώ, άρα για τα δικά του δεδομένα υπάρχει έκπτωση. Κάτι που ισχύει. Από την άλλη μεριά, με τις επιλογές που υπάρχουν στην digital εποχή που ζούμε, καλό είναι ένας καταναλωτής να κάνει το ψάξιμο του, εντός και εκτός Ελλάδας, πριν προχωρήσει σε μια αγορά. Αφού, σε αρκετές περιπτώσεις, μπορεί να βρει οικονομικά πιο συμφέρουσες ευκαιρίες για τον ίδιο.

Αποκλειστικά στο #plaisio! Θα προλάβεις;

Gepostet von ΠΛΑΙΣΙΟ – PLAISIO am Mittwoch, 30. Januar 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =