αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο πανάκριβο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα μετά από μια ημέρα χρήσης

Το πανάκριβο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα μετά από μια ημέρα χρήσης

Λίγο πριν την κυκλοφορία του στην αγορά, τα πρώτα review samples του Galaxy Fold έφτασαν σε διάφορες γνωστές ιστοσελίδες και στα χέρια reviewers και influencers σε όλη την υδρόγειο, αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μετά από μία μέρα χρήσης ανέφεραν σοβαρά και ανυπέρβλητα προβλήματα με την οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Dieter Bohn του The Verge είπε ότι εμφανίστηκε ένα μικρό «φούσκωμα» στο σημείο που διπλώνει η οθόνη και που είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιά στην οθόνη ενώ σε μία ανάρτηση του στο Twitter, ο Steve Kovach του CNBC είπε ότι «μετά από μία μέρα χρήσης» η οθόνη του Galaxy Fold άρχισε να αναβοσβήνει.

O Μark Gurman του Bloomberg είπε από την άλλη ότι η οθόνη του δείγματος του Galaxy Fold που είχε στα χέρια του χάλασε, αλλά επισήμανε ότι «αφαίρεσε» ένα «προστατευτικό φιλμ» από την οθόνη που δεν θα έπρεπε να αφαιρεθεί.

O γνωστός YouTuber, Marques Brownlee (MKBHD) διαπίστωσε ότι αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με τον Mark Gurman, αφού και ο ίδιος αφαίρεσε το προστατευτικό φιλμ από την οθόνη του Galaxy Fold επειδή νόμιζε ότι ήταν απλώς ένας συνηθισμένος «screen protector». Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι δεν έπρεπε να αφαιρεθεί το προστατευτικό φιλμ, ωστόσο τόνισε ότι δεν υπήρχε κάποια προειδοποίηση στο «demo unit» που έλαβε από την Samsung, και πως αν δεν είναι ξεκάθαρη, θα υπάρξουν αρκετοί ιδιοκτήτες της συσκευής που ενδεχομένως θα πέσουν στην ίδια παγίδα.

 

Πηγή: Insomnia.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 2 =