αρχικηVIRALΤο Παλάτι του Μπάκιγχαμ αναζητά μπάτλερ για την Βασίλισσα, αλλά δίνει… λιγότερα χρήματα από ότι φαντάζεσαι

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αναζητά μπάτλερ για την Βασίλισσα, αλλά δίνει… λιγότερα χρήματα από ότι φαντάζεσαι

Θα περίμενε κάποιος, ότι ένας εργαζόμενος στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ θα παίρνει… αμέτρητα χρήματα ως μισθό. Φαίνεται όμως ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτό επιβεβαιώνεται από την αγγελία που έβαλε τώρα το Παλάτι, αναζητώντας μπάτλερ για την Βασίλισσα Ελισάβετ. Ψάχνουν λοιπόν κάποιον που να μπορεί να «προσφέρει υπηρεσίες σταθερά υψηλού επιπέδου». Να ζει στο Παλάτι αλλά να ακολουθεί την βασίλισσα και στα ταξίδια της.

Η αγγελία στο δικτυακό τόπο του Royal Household αναφέρει οτι ο άνθρωπος που θα επιλεγεί: «Θα είναι υπεύθυνος για τα επίσημα γεύματα και τις δεξιώσεις, τις εκδηλώσεις, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία σε όλους». Ο ρόλος αυτός περιγράφεται επίσης ως ευκαιρία για να αποκτήσει κάποιος νέες δεξιότητες και να ξεκινήσει μια καριέρα στον τομέα της φιλοξενίας. Για την εργασία αναζητείται κάποιος που μπορεί να κάνει πλήρες ωράριο.

Όσο για την αμοιβή; Αυτή ανέρχεται στις 19.935,80 αγγλικές λίρες (περίπου 22.760 ευρώ) ετησίως αλλά περιλαμβάνει 15% εισφορές εργοδότη για συνταξιοδότηση, συν προνόμια και γεύματα. Δηλαδή ο μπάτλερ θα παίρνει περίπου 1.896 ευρώ το μήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =