αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο παγκόσμιο brand co-working χώρων «Spaces» πάει σε 5 νέες τοποθεσίες μέσα στον Φεβρουάριο. Έρχεται και στην Αθήνα

Το παγκόσμιο brand co-working χώρων «Spaces» πάει σε 5 νέες τοποθεσίες μέσα στον Φεβρουάριο. Έρχεται και στην Αθήνα

Το διάσημο brand co-working χώρων «Spaces», έρχεται στην Αθήνα… για μόνιμη εγκατάσταση. Μέσα στον Φεβρουάριο. Αυτό είναι άλλωστε κάτι για το οποίο το It’s Possible σας είχε ενημερώσει από τις 20 Ιανουαρίου. Το κτίριο της «Spaces» θα βρίσκεται στην Ερμού, και όλα εκεί μοιάζουν έτοιμα για να υποδεχτούν τους πρώτους νέους επιχειρηματίες, freelancers και digital νομάδες.

Η εταιρία μέσα από άρθρο της στο επίσημο site της δίνει κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τα νέα σχέδια της. Όπως σημειώνει,  τον Φεβρουάριο θα επεκταθεί σε 5 νέες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Αυτές είναι:

Culver City, Los Angeles

Perimeter, Atlanta

Vila Olímpia, Sao Paulo

50 Long Street, Cape Town

Ermou, Athens

«Είναι περιττό να πούμε ότι η Αθήνα αποπνέει ιστορία», λέει η εταιρία, με αφορμή την «αποβίβαση» στην ελληνική πρωτεύουσα. Όπως εξηγεί, το ίδιο ισχύει και για το κτίριο που επέλεξε η «Spaces», το οποίο έχει ωραία αρχιτεκτονική και είναι ιδανικό για να εργαστείς στο εσωτερικό του. Η τοποθεσία είναι κοντά στην Ακρόπολη, η οποία είναι «μια από τις πιο ξεχωριστές τοποθεσίες που μπορείτε να φανταστείτε».

Η εταιρία λέει στο επίσημο site της, ότι στους χώρους της «μπορείτε να εργαστείτε, να δείτε τα email σας και να συναντήσετε πελάτες. Συναναστραφείτε με τα άτομα που γνωρίζετε στο Spaces και αφήστε τον ενθουσιασμό τους να πυροδοτήσει το επιχειρηματικό σας πνεύμα. Όταν πάλι θέλετε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά χάρη στο ασφαλές δίκτυο WiFi, με τη συντροφιά υπέροχου καφέ φτιαγμένου από barista».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο που ανοίγει στην Αθήνα, στο email reception.ermou@spacesworks.com.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 12 =