αρχικηVIRALΤο ξενοδοχείο στο Ζαγόρι που κόβει την ανάσα και διεκδικεί το βραβείο του «καλύτερου στον κόσμο»

Το ξενοδοχείο στο Ζαγόρι που κόβει την ανάσα και διεκδικεί το βραβείο του «καλύτερου στον κόσμο»

Το Aristi Mountain Resort + Villas στο πανέμορφο Ζαγόρι της Ηπείρου είναι υποψήφιο, στα World Travel Awards 2017, στην κατηγορία World’s Leading Eco-Lodge 2017. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσα από μια διαδικασία, στην οποία συμμετέχει και το κοινό, σε όλες τις χώρες του κόσμου και ολοκληρώνεται στις 30 Οκτωβρίου.

Όπως διαβάζουμε στο News247.gr, το ξενοδοχείο αποτελεί πρεσβευτή του ελληνικού ορεινού τουρισμού καθώς από το 2016 και μετά από μια μεγάλη διαδικασία ελέγχων και πιστοποιήσεων, συγκαταλέγεται στα National Geographic, Unique Lodges of the World, στα οποία μετέχουν μοναδικά καταλύματα ανά τον κόσμο που ενσαρκώνουν τις υψηλές αξίες του National Geographic υποστηρίζοντας και αναδεικνύοντας καινοτόμες προσεγγίσεις για την αειφορία και δεσμεύσεις για την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σε αυτή την προσπάθεια για διάκριση, ανάμεσα σε 12 αναγνωρισμένες ξενοδοχειακές μονάδες σε εξωτικούς για τους Έλληνες προορισμούς ανά τoν κόσμο, από χώρες όπως η Νότια Αφρική, η Κένυα, η Νικαράγουα, ο Ισημερινός, η Αυστραλία και η Σρι Λανκα το Mountain Resort & Villas, αποτελεί το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο ανάμεσα σε αυτά υποψήφιο για το βραβείο World’s Leading Eco-Lodge 2017.

Ο συνδυασμός παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και πολυτέλειας, η σύνδεση του ξενοδοχείου με το φυσικό περιβάλλον του Ζαγορίου καθώς και η δημιουργία εμπειριών για τους επισκέπτες με επίκεντρο τις δραστηριότητες στο βουνό, έχουν αναδείξει το ξενοδοχείο ως παγκόσμιο ορεινό προορισμό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + ten =