αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Νο1 στοιχείο που κοιτάνε οι υπεύθυνοι προσωπικού, όταν κάνουν συνέντευξη με έναν υποψήφιο για δουλειά

Το Νο1 στοιχείο που κοιτάνε οι υπεύθυνοι προσωπικού, όταν κάνουν συνέντευξη με έναν υποψήφιο για δουλειά

Το να βγεις… αλώβητος από μια συνέντευξη για δουλειά και να πάρεις τη θέση που θες, σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Οι εταιρίες προσπαθούν να προσλάβουν τους καλύτερους εργαζομένους, ενώ οι υποψήφιοι από τη μεριά τους καταστρώνουν τις δικές τους τακτικές έτσι ώστε να ξεχωρίσουν.

Ας δούμε όμως τα πράγματα πιο συγκεκριμένα. Ποιο είναι, άραγε, το Νο1 στοιχείο που κοιτούν οι υπεύθυνοι προσωπικού, όταν κάνουν συνέντευξη για δουλειά με έναν υποψήφιο; Έχουμε την απάντηση. Για την ακρίβεια, την έχει η Glassdoor, η οποία έκανε τη σχετική έρευνα ανάμεσα σε 750 στελέχη. Όπως προέκυψε, το σημαντικότερο πράγμα που κοιτούν, είναι το αν ένας υποψήφιος είναι ενημερωμένος.

Και πως μπορεί κάποιος να δείξει ότι είναι ενημερωμένος; Τα πράγματα είναι απλά. Πρέπει να πας προετοιμασμένος στη συνέντευξη και να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις. Να είσαι ενημερωμένος για τη θέση εργασίας. Το ίδιο και για τις αξίες τις εταιρίες. Να έχεις επίσης σωστή εκτίμηση για τα χρήματα που μπορείς πιθανόν να λάβεις και τα γενικότερα οφέλη.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =