αρχικηVIRALΤο νησί κοντά στην Αττική που έχει ήδη πληρότητα 86%- Το επιλέγουν πολλοί για Μάιο και Ιούνιο

Το νησί κοντά στην Αττική που έχει ήδη πληρότητα 86%- Το επιλέγουν πολλοί για Μάιο και Ιούνιο

H Ύδρα είναι απίστευτα δημοφιλής και το επιβεβαιώνει διαρκώς. Αποτελεί ένα αρχοντικό νησί, κουβαλάει μια παράδοση, ήταν από τις σημαντικές περιοχές της Επανάστασης του 1821, «γέννησε» πολλούς καπετάνιους και είχε εύπορες οικογένειες να την κατοικούν. Αυτά όμως ίσχυαν μέχρι τα μέσα του 190ου αιώνα.

Παρόλα αυτά, το νησί έχει καταφέρει να διατηρήσει το υψηλό του class και να πουλιέται ακριβά σε κάθε τομέα. Κι ας κακοποιούν συστηματικά γαϊδάρακια στο συγκεκριμένο νησί. Αλλά ο μέσος τουρίστας δε νοιάζεται γι΄αυτά. Προτιμάει να δίνει λεφτά σε εγκληματίες που έπρεπε να μπουν στη φυλακή, παρά να προτιμήσει άλλα μέρη.

Είναι ένα νησί ιδανικό για διήμερο-τριήμερο, δεν έχει να σου προσφέρει την τρελή ζωή ή την απόλαυση της θάλασσας, αλλά συρρέει αρκετός κόσμος εκεί τον Μάιο και τον Ιούνιο, καθώς οι αέρηδες και τα χρώματα της διεγείρουν την ψυχή.

Όπως σημειώνει το Menshouse, ήδη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παρουσιάζει πληρότητα στο 86% και ως το τέλος Μαΐου αναμένεται να έχει πάει πάνω από το 95%.

Αν πας στο νησί τέλη Ιουνίου θα συμμετέχεις και στα Μιαούλεια, μια εορταστική εκδήλωση για τον Ανδρέα Μιαούλη, οπλαρχηγό και εφοπλιστή που γεννήθηκε εκεί. Στο Μεγάλο Καμίνι μπορεί κανείς να δει και να περιπλανηθεί στο σπίτι του

Οι παραλίες της είναι ουσιαστικά δύο, το Μπιστί και ο Βλυχός, αλλά μη φανταστείς κάτι το τρελό. Οι περισσότεροι προτείνουν τον Έρωτα, το γνωστό βουνό του νησιού με την υπέροχη θέα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − twelve =