αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο νερό Θεόνη και ο Σάκης Ρουβάς στηρίζουν την Εύβοια

Το νερό Θεόνη και ο Σάκης Ρουβάς στηρίζουν την Εύβοια

O Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και CEO του ΘΕΟΝΗ, μαζί με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, κατέφτασαν στο λιμάνι του Μαντουδίου Ευβοίας μεταφέροντας την δική τους βοήθεια. Παρέδωσαν 20 παλέτες με φιάλες νερού ΘΕΟΝΗ καθώς και 5 τόνους φύραμα και μπάλες τριφυλλιού ώστε οι κτηνοτρόφοι της περιοχής να φροντίσουν τα ζωντανά που υπέφεραν εξίσου από την πυρκαγιά που έπληξε τον τόπο τους. Ο Δημήτρης Τσέλιος και ο Σάκης Ρουβάς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους της περιοχής ενώ φρόντισαν οι ίδιοι για την παράδοση των ανωτέρω αγαθών στους κατοίκους.

«Στην προσπάθεια ανάκαμψης, είμαστε δίπλα σας. Συνεχίζουμε μαζί για ένα πιο φωτεινό αύριο», δήλωσε ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΘΕΟΝΗ. Είναι σημαντικό η «επόμενη μέρα» να μας βρίσκει ενωμένους. Η οικογένεια του ΘΕΟΝΗ στέκεται πλάι σας».

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις ενέργειες στήριξης προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά, αυτή τη φορά στην Εύβοια. Σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη και υπερήφανο υποστηρικτή του ΘΕΟΝΗ, Σάκη Ρουβά, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό βρέθηκε το Σάββατο της 14ης Αυγούστου στο Μαντούδι Ευβοίας, με στόχο να καλύψει σημαντικό μέρος των αναγκών των κατοίκων για εμφιαλωμένο νερό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − thirteen =