αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο νεανικό brand ξενοδοχείων Moxy Hotels έρχεται στην Ελλάδα

Το νεανικό brand ξενοδοχείων Moxy Hotels έρχεται στην Ελλάδα

Η Εθνική Πανγαία  ανακοίνωσε ότι για το ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της στην Πάτρα, υπεγράφη συμφωνία δικαιόχρησης (franchise agreement) με την Marriott International. Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα Moxy Hotels της Marriott International.

Το ακίνητο που πρόκειται να αξιοποιηθεί είναι το εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο Moreas που βρίσκεται απέναντι από την μαρίνα της Πάτρας. Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2016 η Πανγαία ανακοίνωσε την επέκταση των επενδυτικών της δραστηριοτήτων στον τομέα των ξενοδοχείων πόλης, έναν τομέα με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, μέσω της απόκτησης του εν λόγω ακινήτου στην Πάτρα. Ο μισθωτής του ακινήτου είναι υπεύθυνος για την ανακατασκευή του και λειτουργία του ως ξενοδοχείο πόλης.

Το «Moxy Hotels» είναι το νέο εμπορικό σήμα της Marriott International που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2014 με το άνοιγμα του Moxy Milan. Τα Moxy Hotels είναι μπουτίκ ξενοδοχεία που απευθύνονται στον ταξιδιώτη της νέας γενιάς. Πρόκειται για ένα φρέσκο και πρωτοποριακό concept το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό και τις φιλικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πανγαία, κος Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ένα ακίνητο της εταιρείας μας θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που θα λειτουργήσει υπό το εμπορικό σήμα της Moxy Hotels. Χαιρόμαστε που φέρνουμε στην Ελλάδα, και ειδικά στην Πάτρα, αυτό το πολύ καινοτόμο και κομψό ξενοδοχείο πόλης, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στα χαρακτηριστικά της Πάτρας, μια πόλη που προσελκύει ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών, όπως φοιτητές, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής. Έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με την Marriott International, την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία παγκοσμίως, και προσβλέπουμε στην περαιτέρω επέκταση αυτής της σχέσης στο εγγύς μέλλον».

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × two =