αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο να ξυπνάς στις 5:00 το πρωί δεν θα κάνει την πρωινή ρουτίνα σου σπουδαία. Υπάρχουν όμως 5 κινήσεις που κάνουν τη διαφορά

Το να ξυπνάς στις 5:00 το πρωί δεν θα κάνει την πρωινή ρουτίνα σου σπουδαία. Υπάρχουν όμως 5 κινήσεις που κάνουν τη διαφορά

Είναι μια πραγματικότητα: Πολλοί διάσημοι επιχειρηματίες ξυπνούν νωρίς το πρωί. Για παράδειγμα ο Tim Cook ξυπνά στις 3:45 τα ξημερώματα. Ενώ πολλοί άλλοι ξυπνούν περίπου στις 5:00 το πρωί. Και ξέρουμε τι θα σκέφτεσαι τώρα. Ότι αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί να το ακολουθήσει ο καθένας.

Είναι αλήθεια. Και ίσως δεν χρειάζεται να το κάνεις. Όπως εξηγεί το inc.com, το να ξυπνάς απλά στις 5:00 κάθε ημέρα, δεν θα κάνει την πρωινή ρουτίνα σου σπουδαία. Δεν είναι αυτό που κάνει την διαφορά. Από την άλλη, υπάρχουν 5 κινήσεις που είναι πιο κομβικές.

5# Φτιάξε την ρουτίνα σου το προηγούμενο βράδυ. Το έχουμε ξανά πει. Μια καλή εργάσιμη ημέρα ξεκινά το προηγούμενο βράδυ. Κάνε το πλάνο σου.

4# Χρησιμοποίησε ένα smart alarm. Είναι τα λεγόμενα «έξυπνα ξυπνητήρια» τα οποία παρακολουθούν τον ύπνο σου, και σε ξυπνούν στην «ιδανικότερη» στιγμή. Τότε που δεν κοιμάσαι βαθιά.

3# Άθληση. Πολλοί επιχειρηματίες ξεκινούν την ημέρα τους με γυμναστική. Σε βοηθά να κρατιέσαι σε φόρμα και σου δίνει ενέργεια για την υπόλοιπη ημέρα.

2# Μάθε κάτι εκτός δουλειάς. Η προσωπική σου ανάπτυξη είναι σημαντική. Πάρε χρόνο το πρωί για να ασχοληθείς με κάτι εκτός δουλειάς. Με ένα χόμπι ή κάτι που θα σου δώσει νέα skills.

1# Βρες την ρουτίνα που σου ταιριάζει και γράψε την. Δεν υπάρχει ένα μοντέλο που να ταιριάζει σε όλους. Μόλις βρεις την ρουτίνα που σου ταιριάζει, γράψε το «πρόγραμμα» σε ένα χαρτί και εφάρμοσε το κάθε ημέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − three =