αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το να έχεις ιδέες, δεν σε κάνει επιχειρηματία από μόνο του»: Μια νεαρή ιδρύτρια παραθέτει μια μεγάλη αλήθεια

«Το να έχεις ιδέες, δεν σε κάνει επιχειρηματία από μόνο του»: Μια νεαρή ιδρύτρια παραθέτει μια μεγάλη αλήθεια

«Ένας επιχειρηματίας πρέπει να αποδεχτεί, ότι θα θα δοκιμάσει 1.001 τρόπους, μέχρι να αρχίσει κάτι να λειτουργεί». Είναι μια φράση της Lisa Barnett. Η ίδια είναι ιδρύτρια της νέα επιχείρησης Little Spoon η οποία είναι μια direct-to-your-door εταιρία, που παραδίδει παιδικές τροφές. Στέλνει φρέσκα, βιολογικά, εξατομικευμένα γεύματα για το μωρό της κάθε οικογένειας, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι αυτό λαμβάνει τα διατροφικά συστατικά που χρειάζεται.

Μιλώντας στο αμερικανικό Entrepreneur.com, η Lisa Barnett εξηγεί ότι όταν επιχειρηματίας δεν πρέπει να φοβάται να βγάλει τις ιδέες τους εκεί έξω και να τις δοκιμάσει. Πιθανόν θα αποτύχεις ξανά και ξανά. Αλλά μόνο αν επιμείνεις θα φτάσεις τελικά στην επιτυχία.

«Το να έχεις ιδέες, δεν σε κάνει επιχειρηματία από μόνο του», τονίζει.

Και συμπληρώνει: «Η βασική διαφορά ανάμεσα στους «ανθρώπους με ιδέες» και τους «επιχειρηματίες» είναι πόσο σκληρά μπορείς να δουλέψεις για να κάνεις τις ιδέες να δουλέψουν». Ενώ παράλληλα εξηγεί, ότι ένα επίσης δύσκολο κομμάτι στην διαδρομή ενός επιχειρηματία, είναι να καταφέρνει να λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις, κάτω από δύσκολες και πιεστικές συνθήκες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − ten =