αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέο Sony Xperia XA αποκαλύπτεται μέσα από ένα βίντεο

Το νέο Sony Xperia XA αποκαλύπτεται μέσα από ένα βίντεο

Η Sony ήδη έχει προσκαλέσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης στο event που ετοιμάζει για την έκθεση MWC 2017 και η οποία θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου. Σε αυτήν, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά νέα smartphones, ένα εκ των οποίων είναι και το Xperia XA. Η εν λόγω συσκευή, ο αριθμός μοντέλου της οποίας είναι ο G3121, έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του σε ένα νέο video που δημοσιεύθηκε στο Youtube.

Όπως φαίνεται και στο video, η συσκευή έρχεται με μικρά bezels και στις δυο πλευρές, όπως και το μοντέλο της προηγούμενης χρονιάς. Αντιθέτως, τα bezels στην κορυφή και στο κάτω μέρος φαίνεται να είναι λίγο μεγαλύτερα, κάτι που καθιστά τη συσκευή να φαίνεται κάπως ψηλή. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Xperia XA (2017) αναμένεται να καταφθάσει με οθόνη 720p. και θα διαθέτει MediaTek Helio P20 SoC. Η κάμερα της συσκευής θα φέρει φακό με αισθητήρα ανάλυσης των 23MP. Τέλος, θα τρέχει την Nougat έκδοση του Android.

Στο βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε και την ύπαρξη ενός microSD slot στη δεξιά πλευρά, ενώ το πίσω μέρος του smartphone αποτελείται από πλαστικό σε «matte black». Όπως λέει το Digitallife.gr, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει διαθέσιμο σε πολλά περισσότερα χρώματα, ώστε να μπορούν να επιλέξουν οι υποψήφιοι αγοραστές αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες. Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε σε λιγότερο από ένα μήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − five =