αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο νέο project του συνιδρυτή της Airbnb, Joe Gebbia (και δεν έχει σχέση με ταξίδια)

Το νέο project του συνιδρυτή της Airbnb, Joe Gebbia (και δεν έχει σχέση με ταξίδια)

Είναι 35 χρονών και συνιδρυτής μιας επιχείρησης 31 δισ. δολαρίων. Μιλάμε για τον Joe Gebbia, ο οποίος είναι συνιδρυτής της Airbnb. Έχει επίσης τον τίτλο του  chief product officer της εταιρίας, και αναζητά συνεχώς νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ακόμα και… εκτός ταξιδιών. Ναι, το περασμένο καλοκαίρι ο Gebbia λάνσαρε την Samara. Το νέο design και innovation lab, που ανήκει στην επιχειρηματική οικογένεια της Airbnb. Κατασκευή επίπλων, με απλά λόγια. Τα οποία έχουν μοντέρνο σχεδιασμό.

Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πετυχημένος επιχειρηματίας παρουσίασε την νέα συλλογή του, με έπιπλα γραφείου. Δίνοντας του το όνομα Neighbourhood (γειτονιά). Ο σχεδιασμός των επίπλων, απορρέει από την γενικότερη κουλτούρα που έχει η Airbnb. O Gebbia προσπαθεί να δώσει έναν φρέσκο αέρα, στα δημιουργήματα του. Να έχουν ευελιξία και παράλληλα εκδικητικότητα, όπως σημειώνει το Fast Company.

«Καθώς η φύση ενός Οργανισμού αλλάζει, δεν πρέπει να κρατάς τα παλιά έπιπλα» σημειώνει ο Joe Gebbia.

Και ποιος ξέρει, ίσως στα χέρια του να δούμε… ακόμα μια γιγαντιαία εταιρία να αναπτύσσεται. Όπως η Airbnb που πλέον δραστηριοποιείται σε  65.000 πόλεις και 191 χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − one =