αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέο Power Bank με τιμή 22 ευρώ και μπαταρία 30.000mAh

Το νέο Power Bank με τιμή 22 ευρώ και μπαταρία 30.000mAh

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουμε τη Xiaomi μέσα από την πληθώρα οικονομικών smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πολλές κατηγορίες ηλεκτρονικών και μη προϊόντων. Ένα από αυτά είναι και τα power banks, με την εταιρεία να δίνει και εκεί οικονομικές λύσεις με μεγάλη χωρητικότητα.

Η κινεζική εταιρεία φαίνεται να ξεπερνάει τον εαυτό της για ακόμα μία φορά, αφού μετά τη διάθεση power bank με 10.000mAh και 20.000mAh, έρχεται στην αγορά και το πρώτο της με 30.000mAh. Το Mi Power Bank 3 εντοπίστηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jingdong, με τη διαθεσιμότητα του να αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι η τιμή της συσκευής, η οποία ανέρχεται σε περίπου 22 ευρώ. Βέβαια, αυτή η τιμή είναι για την αγορά της Κίνας και σίγουρα θα έρθει ανεβασμένη στην Ευρώπη, όμως και πάλι είναι αρκετά χαμηλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος το πόσες φορτίσεις μπορούν να γίνουν με τόσο μεγάλη χωρητικότητα.

Όσο για τις θύρες, το Mi Power Bank 3 διαθέτει δύο εξόδους USB Type-A και μία έξοδο Type-C, οι οποίες υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση στα 18W. Επίσης, υπάρχει και μία είσοδος Micro-USB. Η θύρα Type-C μπορεί να υποστηρίξει είσοδο έως 24W. Η συσκευή μπορεί να φορτίσει μέσα σε 7.5 ώρες μέσω του γρήγορου φορτιστή 30W της εταιρείας.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =