αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέο HUAWEI P smart θα έχει μειωμένη τιμή για όλο τον Φεβρουάριο

Το νέο HUAWEI P smart θα έχει μειωμένη τιμή για όλο τον Φεβρουάριο

Το νέο HUAWEI P smart 2019 από την 1η Φεβρουαρίου και για όλο τον Φεβρουάριο, θα βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα της HUAWEI στην τιμή των 229€ (από την επίσημη τιμή των 269€).

Το HUAWEI P smart 2019 έχει οθόνη 6.21 ιντσών με ανάλυση έως FHD+ (2340×1080) και πυκνότητα 415ppi. Η οθόνη αναπαράγει το 85% της χρωματικής γκάμας NTSC δίνοντας κρυστάλλινες, ζωντανές εικόνες με λεπτομέρεια, ακρίβεια και καθαρότητα. Περικλείεται στο εκλεπτυσμένο, 3D κυρτό, μονοκόμματο σώμα με γυαλιστερή υφή κεραμικού τύπου που χαίρεστε να βλέπετε και να αγγίζετε. Το νέο HUAWEI P Smart 2019 διαθέτει φυσικά split-screen mode, την απαραίτητη λειτουργία του multitasking. Στο Split Screen Mode του HUAWEI P Smart 2019 μπορείτε να έχετε δύο εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα, να δουλεύετε και στις δύο και να μην υστερεί καμία σε απόδοση ή ευκρίνεια.

Το HUAWEI P smart 2019 έρχεται με τη λειτουργία Eye Comfort, πιστοποιημένη από το TÜV Rheinland, που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως και το αποτρέπει απ’ το να φτάσει στα μάτια σας. Η θερμοκρασία των χρωμάτων της οθόνης προσαρμόζεται στον φωτισμό γύρω σας και η λειτουργία Eye Comfort βοηθάει στην ανακούφιση των ματιών σας από το στρες και στη μείωση της κόπωσής τους. Όταν χρειάζεται, η φωτεινότητα της οθόνης κατεβαίνει στα 2 nits για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χωρίς να ταλαιπωρούνται τα μάτια σας.

Το HUAWEI P Smart 2019 φοράει τον νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710 που έχει φτιαχτεί με τεχνολογία 12nm και είναι χρονισμένος στα 2.2GHz. Τι μπορεί να εγγυηθεί το 12nm chipset Kirin 710; Ομαλή και φυσική λειτουργία συστήματος, καθηλωτικές επιδόσεις στο gaming και εξαιρετική διαχείριση ενέργειας. Οι ανεξάρτητοι ISP (Image Signal Processor) και DSP (Digital Signal Processor), απογειώνουν τη φωτογραφική εμπειρία για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα κατά τη λήψη και την επεξεργασία των φωτογραφιών.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί, ότι με ένα ιντερνετικό ψάξιμο, ίσως θα βρεις το συγκεκριμένο μοντέλο ακόμα και κάτω από την τιμή των 229 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =