αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέο app για να κλείνεις εισιτήρια πλοίου και να παρακολουθείς live το ταξίδι σου

Το νέο app για να κλείνεις εισιτήρια πλοίου και να παρακολουθείς live το ταξίδι σου

Το νέο application που μόλις δημιουργήθηκε, καινοτομεί και αλλάζει τα δεδομένα για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με πλοίο φέτος το καλοκαίρι.Το NISEA είναι η πρώτη εφαρμογή για iPhone και Android που δημιουργήθηκε για να είναι φορητή και εύχρηστη κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού, αλλά και κατά την διάρκεια του.

Μέσα από την εφαρμογή κλείνει ο πελάτης τα εισιτήρια του με δυνατότητα αγοράς διαφορετικών και πολλαπλών δρομολογίων από διαφορετικές εταιρείες με όλες τις τρέχουσες προσφορές που υπάρχουν.

Επίσης ειδικά αυτή την εποχή, υπάρχει η πρόβλεψη για τα απαραίτητα έντυπα προς συμπλήρωση, εύκολη αναζήτηση για πλοία με εξωτερικά καθίσματα, και όλες οι οδηγίες ασφάλειας.

Το NISEA μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε LIVE που βρίσκεται το πλοίο μας, αν έχει καθυστέρηση και την πραγματική ώρα άφιξης. Επίσης μπορούμε να πάρουμε γενικές πληροφορίες για πλοία, δρομολόγια και καιρικές συνθήκες.

Τέλος, μέσα από το NISEA app βρίσκουμε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες όπως φωτογραφίες των πλοίων έτσι ώστε να γνωρίζουμε το πλοίο που περιμένουμε όταν φτάσουμε στο λιμάνι, χάρτες των λιμανιών και οδηγίες για να φτάσουμε μέχρι εκεί, στοιχεία επικοινωνίας των ακτοπλοϊκών και τοποθεσίες των πρακτορείων, και πολλά άλλα!

Το NISEA είναι καινοτόμο δημιούργημα μιας ομάδας αποφοίτων που αγαπούν τα ταξίδια και ήθελαν να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ίδιοι.

Η λέξη NISEA αποτελείται από την ελληνική λέξη Νησί, και το Sea (Θάλασσα).

Η ομάδα δουλεύει συστηματικά σε νέες καινοτομίες με στόχο πάντα την διευκόλυνση του ταξιδιώτη στην ακτοπλοική μεταφορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 11 =