αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο νέο πρόγραμμα για startups Αγρο-Τεχνολογίας και Διατροφής του Orange Grove ξεκινά

Το νέο πρόγραμμα για startups Αγρο-Τεχνολογίας και Διατροφής του Orange Grove ξεκινά

To Orange Grove διοργάνωσε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 την εκδήλωση “Meet & Greet” σηματοδοτώντας την έναρξη του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης “Farming the Future” για startups στους τομείς της Αγρο-Τεχνολογίας και της Διατροφής.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται σε συνεργασία με τους IdeaHackers και με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Η.Π.Α. με την Ολλανδία στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας τον Ιούνιο του 2019.

Τις ομάδες καλωσόρισε ο Ολλανδός πρέσβης Caspar Veldkamp και τις προσκάλεσε στην σκηνή ώστε να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στην κοινότητα του Orange Grove και της Πρεσβείας της Ολλανδίας, τους IdeaHackers καθώς και το startup οικοσύστημα που έδωσε το παρόν.
Κατά τη διάρκεια του τρίμηνου αυτού εντατικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να εργαστούν πάνω στην υλοποίηση και επικύρωση της ιδέας τους, με τη βοήθεια κορυφαίων εμπειρογνωμόνων από το διεθνές δίκτυο των IdeaHackers, του Orange Grove και πλήθος μεντόρων από μεγάλες επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα “Farming the Future” θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 14 Μαίου με το μεγάλο pitching competition “The Squeeze” όπου οι καλύτερες ομάδες θα κληθούν να παρουσιάσουν την τελική τους ιδέα στο ευρύ κοινό αλλά και στο δίκτυο επιχειρηματιών, επενδυτών, εμπειρογνωμόνων και coaches της Ολλανδικής Πρεσβείας, των IdeaHackers και του Orange Grove, καθώς και στην υφιστάμενη startup κοινότητα.

Το Orange Grove αποτελεί έναν διεθνή incubator για startups που δημιουργήθηκε ως πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Μέσα από incubation και acceleration προγράμματα, το Orange Grove στηρίζει άτομα ή ομάδες με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα ή υφιστάμενη startup στα πρώτα της βήματα (από κάθε τομέα της οικονομίας, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα), ώστε να αναπτυχθούν σε μία βιώσιμη επιχείρηση προσφέροντας εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας.

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − thirteen =