αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέο ποντίκι υψηλής απόδοσης, με τιμή στα 49 ευρώ

Το νέο ποντίκι υψηλής απόδοσης, με τιμή στα 49 ευρώ

Η AGON by AOC – μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – παρουσιάζει το  AGON AGM600, ένα ποντίκι για gaming ειδικά για τους λάτρεις των esports και τους σκληροπυρηνικούς παίκτες FPS και παιχνιδιών δράσης. Διαθέτοντας εργονομικό, άνετο σχεδιασμό με ανάγλυφο στήριγμα για τον αντίχειρα και μια επιφάνεια λαβής, δέκα προγραμματιζόμενα πλήκτρα και ενσωματωμένο φωτισμό RGB, το AGM600 θα είναι ένα πολυπόθητο αξεσουάρ για όλους τους σκληροπυρηνικούς gamers που θέλουν να ισοπεδώνουν τους αντιπάλους τους με απόλυτη ακρίβεια. Το ποντίκι AGM600 είναι επίσης πιστοποιημένο με την τεχνολογία NVIDIA Reflex για απόλυτη απόκριση και χαμηλή καθυστέρηση.

Τρομερή ακρίβεια

Οι παίκτες θεωρούν ότι ένα ποντίκι είναι βασικό εργαλείο για να νικήσουν τους αντιπάλους τους σε έναν αγώνα. Η ιδανική επιλογή πρέπει να αντέχει σε σκληρές συνθήκες και να προσαρμόζεται στις πολύπλοκες απαιτήσεις. Ένα καλό ποντίκι για έναν παίκτη esports είναι εξίσου σημαντικό με ένα σπαθί ενός Paladin. Θα πρέπει να είναι εργονομικό, ανθεκτικό, αιχμηρό και ευέλικτο για κάθε περίσταση.

Το νέο ενσύρματο gaming ποντίκι AGON AGM600 διαθέτει έναν οικείο και δοκιμασμένο αισθητήρα – τον Pixart PMW3389 – που υποστηρίζει εξαιρετική ανάλυση 16.000 κουκκίδων ανά ίντσα, επιτάχυνση 50 g και tracking accuracy 400 ιντσών ανά δευτερόλεπτο. Αυτός ο ακριβής αισθητήρας είναι ζωτικής σημασίας για μια ολόσωστη και γρήγορη κίνηση στην επιφάνεια του γραφείου ή του mouse pad χωρίς διακοπές ή δυσλειτουργίες. Με polling rate 1 ms / 1000 Hz, η σύνδεση μεταξύ του ποντικιού και του παιχνιδιού είναι όσο το δυνατόν πιο συνεχής. Εξοπλισμένο με εξαιρετικά ανθεκτικούς διακόπτες Kailh, που φτάνουν τα 80 εκατομμύρια κλικ, και μεταλλικό τροχό κύλισης, το AGM600 είναι κατασκευασμένο για να μείνει.

Χάρη στο εργονομικά τοξωτό του σχήμα, το AGM600 υποστηρίζει τύπους λαβής “palm grip” ή “claw grip” για δεξιόχειρες. Το φιλικό προς το δέρμα ματ προστατευτικό στρώμα με επίστρωση UV εξασφαλίζει μια άνετη αίσθηση στο χέρι του χρήστη, ενώ τα πλαϊνά panel σιλικόνης διπλής έγχυσης εξασφαλίζουν ασφαλές κράτημα για να αποτρέψουν το ποντίκι από το να γλιστρήσει από το χέρι ενός παίκτη κατά τη διάρκεια μεγάλων μαραθωνίων gaming τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες. Το στρώμα teflon στο κάτω μέρος του AGM600 διασφαλίζει ότι είναι εύκολα ευέλικτο σε διαφορετικούς τύπους επιφανειών ή mouse pads. Ως ελαφρύ αλλά ανθεκτικό ποντίκι, το AGM600 ζυγίζει ~ 115 g (χωρίς καλώδιο), ακριβώς το ιδανικό βάρος για να γλιστρήσει εύκολα αλλά και να παραμείνει ακριβές σε καταστάσεις υψηλής αδρεναλίνης. Με το πλεκτό καλώδιο 1,8 m για αυξημένη ανθεκτικότητα, το ποντίκι είναι σταθερά συνδεδεμένο στον υπολογιστή μέσω USB.

Το AGM600 έλαβε ακόμη την πιστοποίηση τεχνολογίας NVIDIA Reflex, υπογραμμίζοντας τη χαμηλή καθυστέρηση και την υψηλή απόκριση του. Αυτό σημαίνει επίσης ότι όταν είναι συνδεδεμένο σε μια οθόνη που διαθέτει το εργαλείο NVIDIA Reflex Latency Analyzer tool, όπως η AGON PRO AG254FG ή η AGON PRO AG274QG, μπορεί να εμφανίσει με ακρίβεια το συνολικό χρόνο καθυστέρησης του συστήματος για κάθε εξάρτημα. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να εντοπίσουν σημεία συμφόρησης στα συστήματά τους και να βεβαιωθούν ότι ανταγωνίζονται με τη χαμηλότερη δυνατή καθυστέρηση.

Αναδείξτε το ταλέντο σας!

Το AGM600 είναι εξοπλισμένο με συνολικά δέκα προγραμματιζόμενα πλήκτρα.  Εκτός από τα ανθεκτικά πλήκτρα αριστερού/δεξιού ποντικιού, το ποντίκι διαθέτει μεταλλικό τροχό κύλισης και τρία πλευρικά πλήκτρα (εμπρός/πίσω και πλήκτρα ελεύθερου σκοπευτή), τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα με τον αντίχειρα. Επιπλέον, κάτω από τον τροχό κύλισης, το AGM600 διαθέτει δύο πλήκτρα για εύκολη αύξηση / μείωση του DPI, ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό όταν οι χρήστες πρέπει να μειώσουν το DPI για ακρίβεια ή να αυξήσουν το DPI για να καλύψουν εύκολα ολόκληρη την οθόνη με τον κέρσορα. Στη μάχη, μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το ειδικό κουμπί ελεύθερου σκοπευτή για να αλλάξετε το DPI εν κινήσει, ιδανικό για pixel-perfect sniping. Τέλος, το AGM600 διαθέτει δύο επιπλέον πλήκτρα στο πλάι του αριστερού πλήκτρου του ποντικιού, τα οποία από προεπιλογή, επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν την ένταση εν κινήσει. Και τα 10 πλήκτρα του AGM600 είναι πλήρως προγραμματιζόμενα.

Το κύριο ποντίκι ενός επαγγελματία παίκτη δεν θα ήταν ολοκληρωμένο αν δεν μπορούσε να εξατομικευτεί. Το AGM600 προσφέρει εκτεταμένες προσαρμογές χάρη στο λογισμικό G-Menu. Το ολοκληρωμένο λογισμικό της AOC, G-Menu, για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών των οθονών, των πληκτρολογίων, των ακουστικών, των ποντικιών και άλλων αξεσουάρ, παρέχει πλήρη έλεγχο του AGM600. Στην μπροστινή του επιφάνεια, φωτίζοντας το λογότυπο AGON και τυλίγοντας γύρω από την κάτω πλευρά του, το AGM600 διαθέτει LED Light FX RGB, τα οποία μπορούν να συγχρονιστούν με επιλεγμένα προϊόντα της AGON by AOC ή της AOC Gaming, επιτρέποντάς τους να αναπνέουν / να αναβοσβήνουν / κυματίζουν από κοινού. Ο φωτισμός RGB μπορεί επίσης να υποδείξει την επιλεγμένη ρύθμιση DPI.

Το AGM600 μπορεί να αποθηκεύσει δύο προφίλ, διασφαλίζοντας ότι οι αθλητές esports μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ατομικές τους ρυθμίσεις σε τουρνουά ή εκδηλώσεις esports όταν δεν τους επιτρέπεται να εγκαταστήσουν ή να χρησιμοποιήσουν πρόσθετο λογισμικό, όπως το G-Menu.

Το gaming ποντίκι AGON AGM600 θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο του 2022 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 49,00 €.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 9 =