αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην καρδιά της Αθήνας

Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην καρδιά της Αθήνας

Tην έναρξη λειτουργίας, στις αρχές Μαΐου 2024, του «The Athenaeum», ενός νέου πολυτελούς 5άστερου ξενοδοχείου στην καρδιά της Αθήνας, απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, ανακοινώνει ο Όμιλος Athenaeum Hotels.

Πρόκειται για ένα γωνιακό 6όροφο κτίριο, σε στρατηγική τοποθεσία, στη διασταύρωση της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Καλλιρόης, με περιμετρική θέα σε όλη την πόλη, από την Ακρόπολη, τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, το Λυκαβηττό μέχρι και το Ζάππειο και σε απόσταση αναπνοής από όλα τα σημαντικά αξιοθέατα αλλά και από το εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Την εξωτερική όψη του ξενοδοχείου διακοσμούν αναρριχώμενα φυτά συνδέοντας οπτικά ανεμπόδιστα το κτίριο με το καταπράσινο τοπίο που απλώνεται στην απέναντι πλευρά της Καλλιρόης από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι τον Εθνικό κήπο.

Το The Athenaeum διαθέτει 52 δωμάτια και σουίτες με θέα στην πόλη, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό ή τους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Ο Όμιλος Athenaeum Hotels είναι μία αλυσίδα ξενοδοχείων πόλεως με ισχυρή παρουσία και ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης στην πρωτεύουσα. Λειτουργεί ήδη τέσσερα 4* ξενοδοχεία, το Athenaeum Grand και το Athenaeum Smart στη λεωφόρο Συγγρού, το Athenaeum Eridanus στη λεωφόρο Πειραιώς και το Athenaeum K-29 στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Με την προσθήκη του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου The Athenaeum, ο Όμιλος Athenaeum Hotels θα διαθέτει πλέον συνολικά 5 ξενοδοχεία στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, όλα περιμετρικά της Ακρόπολης και σε απόσταση αναπνοής από τα βασικότερα και σημαντικότερα σημεία και αξιοθέατα της πόλης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + nine =