αρχικηVIRALΤο νέο εστιατόριο που ανοίγει αύριο στο Σταύρος Νιάρχος. Με executive chef τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Το νέο εστιατόριο που ανοίγει αύριο στο Σταύρος Νιάρχος. Με executive chef τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ένα νέο εστιατόριο ανοίγει αύριο, Κυριακή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για το Delta Restaurant, το οποίο θα είναι ανοιχτό κάθε Κυριακή. Με executive chef τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Το Delta Restaurant έρχεται να εμπλουτίσει τις οικογενειακές Κυριακές των επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ  με μια ποικιλία ελληνικών γεύσεων, φροντίζοντας εξίσου όλα τα μέλη της οικογένειας, μικρούς και μεγάλους.

Κάθε Κυριακή πρωί, η μέρα στο Delta Restaurant ξεκινά με ένα πλούσιο σε επιλογές brunch, το οποίο συνδυάζει κλασικές συνταγές με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά.

Το à la carte εστιατόριο αντλεί την έμπνευσή του από την Ελληνική Γαστρονομία και βασίζει τα πιάτα του σε προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, πίνακας, φυτό και εσωτερικός χώρος

Το Delta Restaurant αποτελεί, παράλληλα, και μια πρόταση για τους θεατές των Κυριακάτικων απογευματινών και βραδινών παραστάσεων και εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με ειδικά μενού, για να ολοκληρώνουν τη βραδιά τους με μια εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.

Επιπλέον, στο εστιατόριο θα οργανώνονται θεματικές γαστρονομικές ημερίδες, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες με στόχο την ανάδειξη ξεχωριστών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς, καθώς και τοπικές συνταγές από όλη την Ελλάδα.

Ο νέος χώρος βρίσκεται στο επίπεδο 5Α στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η ονομασία του, Delta / δ, είναι εμπνευσμένη από το Δέλτα Φαλήρου στο οποίο βρίσκεται το ΚΠΙΣΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 11 =