αρχικηVIRALΤο νέο γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο του Richard Branson έφτασε στη Ρόδο

Το νέο γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο του Richard Branson έφτασε στη Ρόδο

Στη Ρόδο έδεσε το κρουαζιερόπλοιο Resilient Lady της Virgin Voyages. H εταιρεία του Richard Branson έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της το λιμάνι της Ρόδου στο πλαίσιο της 7μερης κρουαζιέρας με Ηome Port τον Πειραιά με προορισμούς τα νησιά της Σαντορίνης, Ρόδου, Μυκόνου και της Αλικαρνασσού στα Μικρασιατικά παράλια, όπως μεταδίδει η Ροδιακή.

Το πλοίο έχει μήκος 278 μέτρα, πλάτος 38 μετρά, χωρητικότητα 2700 επιβατών σε περίπου 1400 καμπίνες και 1150 άτομα πλήρωμα. Κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Fincantieri στο Sestri Ponente της Γένοβας στην Ιταλία. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πλεύσει είναι οι 22 κόμβοι.

Εντυπωσιάζουν οι κόκκινες αιώρες στα μπαλκόνια των καμπίνων του πλοίου το οποίο αναπτύσσεται σε 17 καταστρώματα, ο δε αριθμός των καταστρωμάτων με καμπίνες επιβατών είναι 9 και το 86% αυτών είναι με μπαλκόνια.

Οι επιβάτες του μπορούν γευτούν ένα γαστρονομικό ταξίδι στα 21 εστιατόρια με σεφ με αστέρι Michelin πίσω από πολλά από τα μενού, να απολαύσουν το ποτό τους σε ένα από τα 17 Bar -Lounge και να διασκεδάσουν – χαλαρώσουν σε ένα από τους 11 χώρους ψυχαγωγίας – χαλάρωσης (θέατρο, σινεμά, ζωντανή μουσική, training club κ.α.).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 7 =