αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέα buttons στο Facebook σου επιτρέπουν να διαλέγεις τι θες να βλέπεις «περισσότερο» και τι «λιγότερο» στο feed σου

Το νέα buttons στο Facebook σου επιτρέπουν να διαλέγεις τι θες να βλέπεις «περισσότερο» και τι «λιγότερο» στο feed σου

Μια νέα χρήσιμη δυνατότητα δίνει το Facebook στους χρήστες του. Συγκεκριμένα, πλέον θα μπορείς να επιλέγεις τι θες να βλέπεις «περισσότερο» και τι «λιγότερο» στο feed σου. Βοηθώντας έτσι τον αλγόριθμο της πλατφόρμας να σου εμφανίζει περιεχόμενο που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, σταδιακά θα δούμε όλοι τα κουμπιά “show more” και “show less” κάτω από τις αναρτήσεις των φίλων, των pages, των διαφημίσεων και των προτεινόμενων, και πατώντας σε αυτά θα δίνουμε ένα καλύτερο feedback στον αλγόριθμο της εταιρείας. Οι επιλογές αυτές θα υπάρχουν και στο μενού κάθε ανάρτησης πατώντας στις τρεις κάθετες τελείες, ενώ θα προστεθούν και στα Reels.

«Επιπλέον, συνεχίζουμε να εξερευνούμε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε το περιεχόμενο που βλέπετε στη ροή από τους φίλους και την οικογένεια, τις Ομάδες, τις Σελίδες και τα δημόσια πρόσωπα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι. Αυτά τα εργαλεία — καθώς και τα αγαπημένα, snooze και reconnect— μπορείτε να τα βρείτε στα Feed Preferences» λέει η πλατφόρμα.

https://about.fb.com/wp-content/uploads/2022/10/02_customize-how-much-content-you-see-in-Feed-1.jpg?resize=890%2C816?w=1178

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =