αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το μυστικό για να πετύχεις στην Silicon Valley»: Σημειώνει η Randi Zuckerberg

«Το μυστικό για να πετύχεις στην Silicon Valley»: Σημειώνει η Randi Zuckerberg

Η Randi Zuckerberg έχει τη δική της διαδρομή στον κόσμο της τεχνολογίας. Αυτή τη στιγμή είναι ιδρύτρια και CEO της CEO of Zuckerberg Media. Και αδερφή του Mark Zuckerberg, για όσους απορούν. «Έχω περάσει μια 10ετία στη Silicon Valley και έχω δει από πρώτο χέρι, ότι αυτή η βιομηχανία εκρήγνυται με κάθε ευκαιρία» σημειώνει η ίδια. Ωστόσ ξεκαθαρίζει ότι «η βιομηχανία αναπτύσσεται, αλλά οι δεξιότητες δεν αναπτύσσονται για να συμβαδίσουν με αυτό».

Όπως εξηγεί η ίδια στο CNBC, πλέον η τεχνολογία τρέχει πολύ γρήγορα και αν δεν είσαι ανοιχτός στο να μαθαίνεις νέα πράγματα συνέχεια, δεν μπορείς να πορευτείς με επιτυχία σε βάθος χρόνου. «Όλα έχουν να κάνουν με την συνεχόμενη εκπαίδευση» δηλώνει.

«Ακόμα και αν είστε ένα σούπερ τεχνολογικό μυαλό σήμερα και έχετε όλες τις δεξιότητες, σε 10 χρόνια από σήμερα οι ίδιες δεξιότητες θα είναι πιθανότατα ξεπερασμένες» λέει η Randi Zuckerberg.

Όσο για το πιο είναι το… μυστικό, για να πετύχει κάποιος στην Silicon Valley και γενικότερα στο τεχνολογικό πεδίο; Η γνωστή businesswoman δανείζεται μια φράση από τον Steve Jobs: «Μείνετε πεινασμένοι και μάθετε περισσότερα» λέει και συμπληρώνει: «Επωφεληθείτε από τα προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισης που υπάρχουν εκεί έξω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 3 =