αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο μπούλινγκ, τα ναρκωτικά και τα πρώτα αποτυχημένα albums: Η ιστορία του Eminem, που δείχνει ότι μέσα από τις δυσκολίες έρχεται η επιτυχία

Το μπούλινγκ, τα ναρκωτικά και τα πρώτα αποτυχημένα albums: Η ιστορία του Eminem, που δείχνει ότι μέσα από τις δυσκολίες έρχεται η επιτυχία

Σήμερα είναι ένας από τους κορυφαίους ράπερ στον κόσμο. Ειδικά όσοι έχουν μεγαλώσει στα ’90s και στις αρχές των ’00s είναι πολύ πιθανόν να άκουγαν κάποτε με μανία τα τραγούδια του. Μιλάμε για τον Eminem. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν, ότι ότι για να φτάσει στην κορυφή, ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε μέσα από πολλές ακραίες δυσκολίες. Οι οποίες ξεκίνησαν από την παιδική του ηλικία.

Όπως εξιστορεί το παρακάτω βίντεο το Born Realist, ο Eminem γεννήθηκε σε μια φτωχή οικογένεια. Ο πατέρας του τον εγκατέλειψε, όταν αυτός ήταν μόλις 3 ετών. Η μητέρα του ήταν εξαρτημένη από τα ναρκωτικά, και ο Eminem είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Σε ηλικία 9 ετών, δεχόταν τόσο βίαιο μπούλινγκ, με αποτέλεσμα να καταλήξει να είναι σε κώμα για μια εβδομάδα.

Παράτησε το σχολείο στα 17 του. Με στόχο να γίνει ένας κορυφαίος ράπερ. Όμως τα πρώτα του albums κατέγραψαν αποτυχημένη πορεία. Στα 24 του, ήδη αγωνιζόταν για να μεγαλώσει την μικρή κόρη του. Πλένοντας ακόμα και πιάτα σε διάφορα εστιατόρια. Το 2006 χώρισε από την γυναίκα του, με αποτέλεσμα να βρεθεί πάλι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Κύλισε στα ναρκωτικά, τα οποία έφτασαν κοντά στο να τον σκοτώσουν, λόγω υπερβολικής δόσης.

Κάπου εκεί όμως συνειδητοποίησε το πραγματικό νόημα της ζωής. Σκεπτόμενος και το τι θα απογίνει η κόρη του, αν αυτός πάθει κάτι κακό. Έτσι κατάφερε να σταθεί πάλι στα πόδια του, και να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του, η οποία φτάνει μέχρι το σήμερα. Όλη η ιστορία του Eminem, δείχνει ότι ακόμα και μέσα από πολλές δυσκολίες, μπορείς να φτάσεις στην επιτυχία. Έχοντας λάβει και τα σημαντικά μαθήματα.

Story of Eminem

Purpose is what Gives Life Meaning

Gepostet von Born Realist am Donnerstag, 24. Mai 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − three =