αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο μουσείο της Ακρόπολης κάνει 65 προσλήψεις- Μπορείς να κάνεις αίτηση ακόμα κι αν είσαι απόφοιτος λυκείου

Το μουσείο της Ακρόπολης κάνει 65 προσλήψεις- Μπορείς να κάνεις αίτηση ακόμα κι αν είσαι απόφοιτος λυκείου

Προσλήψεις κάνει το μουσείο της Ακρόπολης. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε 65 προσλήψεις που θα αφορούν το προσωπικό ασφάλειας (ΔΕ) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να είναι ακόμα και απόφοιτοι λυκείου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή (οι αιτήσεις κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Μουσείου κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.30 μέχρι τις 13.30), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42 Αθήνα, υπ’ όψιν Γραμματείας Μουσείου Ακρόπολης (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 9000 900, εσωτ. 418 & 419).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − ten =