αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο μεγαλύτερο giveaway στο Ελληνικό Instagram: Δίνουν ένα σπίτι αξίας 100.000+ ευρώ με θέα την Ακρόπολη

Το μεγαλύτερο giveaway στο Ελληνικό Instagram: Δίνουν ένα σπίτι αξίας 100.000+ ευρώ με θέα την Ακρόπολη

Το μεγαλύτερο giveaway στο Ελληνικό Instagram κάνει μέσα από το account του ο γνωστός influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης (1 εκατ. followers), μαζί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Τι προσφέρουν; Ένα σπίτι! Ναι, καλά διάβασες.

Tο δώρο που θα κερδίσει ο νικητής θα είναι ένα ολόκληρο σπίτι, ρετιρέ, με θέα Ακρόπολη και φουλ επιπλωμένο. «Ο/Η νικητής/τρια του giveaway θα κερδίσει για ΠΑΝΤΑ δικό του ένα ΣΠΙΤΙ full επιπλωμένο και πλήρως ανακαινισμένο, με το κλειδί στο χέρι, αξίας άνω των 100.000€» σημειώνεται στη σχετική ανάρτηση.

Στο βίντεο που ανέβασαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Κοψιάλης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram βλέπουμε τα δωμάτια του σπιτιού. Το giveaway ξεκίνησε την Τρίτη 04/01/22 και ώρα 15:00 και λήγει την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:00. Η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:01 σε LIVE μετάδοση από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη, με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής.

Ο διαγωνισμός τρέχει σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Greek Home, και για να πάρει κάποιος μέρος αρκούν έξι follows και ένα LIKE. Αναλυτικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 4 =