αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο για προγραμματιστές «.droidcon» έρχεται στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο για προγραμματιστές «.droidcon» έρχεται στην Ελλάδα

Η .droidconGreece επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στο νησί της Κρήτης στις 23-25 Σεπτεμβρίου!

Η .droidcon είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο συνεδρίων για προγραμματιστές που συγκεντρώνει top experts του τομέα, αποκλειστικά επικεντρωμένο στην πρόοδο της πλατφόρμας Android.

Η .droidcon μέσα απο τις εκδηλώσεις της σε 22 χώρες μαγεύει ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 25.000 προγραμματιστές. Το πρώτο συνέδριο .droidcon πραγματοποιήθηκε το 2009 στο Βερολίνο, από τότε έχει επεκτείνει την επιρροή του σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει καθιερωθεί ως πρότυπη μορφή συνεδρίου με επίκεντρο τη κοινότητα.

Η .droidcon είναι το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε τη διεθνή κοινότητα του Android, να μάθετε από έμπειρους ομιλητές, να βουτήξετε στις τελευταίες εξελίξεις του Android και να εξερευνήσετε τεχνολογίες αιχμής.

Εάν παίρνετε στα σοβαρα την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, την πραγματοποίηση ισχυρών συνδέσεων και την επιτυχία … τότε θα πρέπει να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση .droidcon.

Το συνέδριο αποτελείται από ομιλίες και εργαστήρια πάνω σε core Android development, Testing και Optimization , Business driven solutions, ασφάλεια, automotive / connected cars, AI και Machine Learning, λύσεις πληρωμών μέσω κινητών συσκευών, έξυπνες οικιακές λύσεις, devices (π.χ. wearables), IoT, UX/UI και πολλά άλλα!

Στην Ελλάδα θα διοργανωθεί στο πλαίσιο του εβδομαδιαίου Singularity Festival, που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την .droidconGreece: https://droidcon.gr

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις ομιλητής: Υπέβαλε την πρότασή σου εδώ: http://bit.ly/c4p_dcgr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 9 =