αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα όταν ξεκίναγα»: 9 τοπ επιχειρηματίες από την λίστα Inc. 5000 εξηγούν (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα όταν ξεκίναγα»: 9 τοπ επιχειρηματίες από την λίστα Inc. 5000 εξηγούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει μια φράση που λέει ότι είναι καλό να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Υπάρχει όμως και μια ακόμα καλύτερη συμβουλή: «Μάθε από τα λάθη των άλλων». Σε αυτό ίσως σε βοηθήσει το παρακάτω βίντεο. Σε αυτό θα δεις 9 κορυφαίους επιχειρηματίες από την λίστα Inc. 5000. Κάθε ένας από αυτούς παραθέτει το μεγαλύτερο λάθος που έκανε, όταν ξεκίναγε την επιχείρηση του.

Θα δεις διαφορετικές απαντήσεις. Διαφορετικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις. Λάθη που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία: «Νομίζω ότι δεν είχαν αρκετή αυτοπεποίθηση», λέει ένας από τους επιχειρηματίες. ‘Η λάθη στο πιο business κομμάτι: «Δεν κατάλαβα νωρίς το potential της επιχείρησης μου και το που μπορούμε να πάμε» σημειώνει ένας άλλος. Ενώ ενδιαφέρον έχει και το λάθος ενός ακόμα επιχειρηματία που λέει ότι περίμενε την επιχείρηση… να έρθει να του χτυπήσει την πόρτα, αντί να βγει ο ίδιος έξω και να βρει τις ευκαιρίες.

The Biggest Mistake I Made When Starting My Business

We asked entrepreneurs from the Inc. 5000 what their biggest mistake was. The answers were surprising.

Gepostet von Inc. Magazine am Mittwoch, 27. Februar 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =