αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο μεγάλο σχέδιο: Η Apple ετοιμάζει πιστωτική κάρτα για τους χρήστες της

Το μεγάλο σχέδιο: Η Apple ετοιμάζει πιστωτική κάρτα για τους χρήστες της

Ένα μεγάλο σχέδιο φαίνεται πως επεξεργάζεται η Apple, και μάλιστα αναμένεται να το δούμε να βγαίνει στoν «αέρα» σύντομα. Συγκεκριμένα, ο τεχνολογικός κολοσσός είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει την δική του πιστωτική κάρτα, αποκλειστικά για τους χρήστες του. Η κάρτα θα προσφέρει μια σειρά από οφέλη, συμπεριλαμβανομένων κάποιων ανταμοιβών κατά την αγορά προϊόντων από το App Store.

Η Apple δεν είναι μόνο της σε αυτό το εγχείρημα. Σύμφωνα με άρθρο της Wall Street Journal, η εταιρία συνεργάζεται με την Goldman Sachs, και οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι η νέα κάρτα αναμένεται να κυκλοφορήσει -δοκιμαστικά- μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σε πρώτη φάση, μόνο οι υπάλληλοι της εταιρείας θα λάβουν τις νέες πιστωτικές κάρτες, αλλά η Apple ελπίζει να τις φέρει στην αγορά όσο το δυνατόν πιο σύντομα, πιθανόν αργότερα μέσα στο έτος.

Οι πιστωτικές κάρτες θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με το Wallet app που προσφέρει η Apple στις συσκευές της.

Το σχέδιο προχωρά σε φουλ ρυθμούς και μάλιστα η Goldman Sachs λέγεται ότι βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, καθώς προετοιμάζεται για τη δημιουργία τηλεφωνικών κέντρων υποστήριξης πελατών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =