αρχικηVIRALΤο μίνι τροχόσπιτο που μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα και το μεταφέρεις όπου θες- Ποια είναι η τιμή του (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το μίνι τροχόσπιτο που μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα και το μεταφέρεις όπου θες- Ποια είναι η τιμή του (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Αν είσαι travel τύπος τότε το τροχόσπιτο της Happier Camper ίσως σου φανεί ενδιαφέρον. Η εταιρεία εδρεύει στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Και κατασκευάζει τροχόσπιτα κατόπιν παραγγελίας.

Το συγκεκριμένο μοντέλο (HC1) έχει ήδη πολλούς θαυμαστές. Τα περισσότερα μέρη του μπορούν να αφαιρεθούν τελείως ή να τα τοποθετήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Είτε είστε δύο άτομα είτε φιλοξενείτε την παρέα σας είτε είστε 4μελης οικογένεια, μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις ανάγκες.

Ήρθε η ώρα του φαγητού; Απλά μετακινήστε τους κύβους και τοποθετήστε το τραπέζι. Έτοιμοι! Και όταν νυστάξετε, απλά βάλτε τους πάλι στη θέση τους. Κάθε ένα από τα κομμάτια λειτουργεί και σαν αποθηκευτικός χώρος για τις προμήθειές σας.

Είναι κατασκευασμένο από υλικά τελευταίας τεχνολογίας και ζυγίζει μόλις 500 κιλά! Ο σκελετός και οι εσωτερικοί κύβοι είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό υλικό, παντώς καιρού, για να το χαρούν και οι επόμενες γενιές.

Αυτή τη στιγμή θα το βρεις σε τιμή που ξεκινά από τα 29.950 δολάρια. Η εταιρία δημιουργεί επίσης άλλα δύο μοντέλα, σε υψηλότερες τιμές και με αυξημένους χώρους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =