αρχικηVIRALΤο «κόλπο» που χρησιμοποίησε κάποιος για να τρώει τσάμπα επί 1 χρόνο σε fast food

Το «κόλπο» που χρησιμοποίησε κάποιος για να τρώει τσάμπα επί 1 χρόνο σε fast food

Μάλλον όλοι θα θέλαμε να τρώμε… δωρεάν στην αγαπημένη μας αλυσίδα fast food. Κι όμως, κάποιος το κατάφερε.

Η ιστορία είχε βγει στη δημοσιότητα το 2019 και έκανε λόγο για έναν 27χρονο άνδρα στη Νότια Αφρική, ο οποίος σκαρφίστηκε ένα ευφάνταστο σχέδιο, προκειμένου να τρώει δωρεάν σε αλυσίδα ταχυφαγείων. Ο φοιτητής δήλωνε επί ένα χρόνο στους υπαλλήλους της αλυσίδας καταστημάτων ότι βρισκόταν σε αποστολή από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, προκειμένου να κάνει ελέγχους ποιότητας.

Πηγαίνοντας κάθε φορά με κοστούμι, ο άνδρας επισκεπτόταν κάθε μέρα διαφορετικό κατάστημα, κυρίως στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής, ενώ έφερε μαζί του μια κάρτα με το σήμα της εταιρείας και το όνομά του, προκειμένου να… αποδεικνύει ότι προέρχεται από τα κεντρικά γραφεία.

Ορισμένες φορές, φρόντιζε να μεταβαίνει στα καταστήματα με πολυτελή οχήματα, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ένας φίλος του εργαζόταν ως οδηγός λιμουζίνας, προκειμένου να ενισχύσει το προφίλ του «στελέχους» της εταιρείας.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες αναφορές, ήταν τόσο πειστικός που οι υπάλληλοι των καταστημάτων φρόντιζαν να τον εξυπηρετούν αμέσως, αφού του επέτρεπαν να ελέγχει πως όλα στην κουζίνα λειτουργούν όπως πρέπει.

Τελικά η υπερβολική σιγουριά του ήταν αυτή που τον πρόδωσε μετά από έναν χρόνο, όταν αποκαλύφθηκε πως ο 27χρονος δεν έχει καμία σχέση με την αλυσίδα ταχυφαγείων. Και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «μέθοδος του τριγώνου» για να καταλάβεις αν κάποιος σου λέει ψέματα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − 3 =