αρχικηVIRALΤο κόλπο για να παίρνεις «κρυφά» περισσότερα ρούχα σε ένα αεροπλάνο- Το αποκάλυψαν σε βίντεο δύο διάσημοι travel influencers

Το κόλπο για να παίρνεις «κρυφά» περισσότερα ρούχα σε ένα αεροπλάνο- Το αποκάλυψαν σε βίντεο δύο διάσημοι travel influencers

Αν αγχώνεσαι κάθε φορά για το πως θα χωρέσεις όσο περισσότερα ρούχα γίνεται στην αποσκευή σου για να ταξιδέψεις με αεροπλάνο, τώρα ίσως θα δεις την λύση που περίμενες. Ένα διάσιμο ζευγάρι travel influencers δίνει την λύση με ένα βίντεο και αυτή γίνεται… viral.

Η Μαρί Φε και ο Αυστραλός σύντροφός της, Τζέικ Σνόου, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και στη συνέχεια μοιράζονται τις εμπειρίες τους, αναρτώντας υλικό στα social media. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Instagram έχουν 1,1 εκατ. followers ενώ στο YouTube κανάλι τους έχουν 61 χιλ. subscribers.

Τώρα η Μαρί μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να γεμίζει μια μαξιλαροθήκη με επιπλέον ρούχα που δεν χωράνε στη βαλίτσα της, και στη συνέχεια να μπαίνει σε αεροπλάνο. Με το κόλπο αυτό να χαρακτηρίζεται ως το «καλύτερο» από άλλους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όπως βλέπουμε, γεμίζει την άδεια μαξιλαροθήκη με ρούχα και μετά περπατά στο αεροδρόμιο και τελικά μπαίνει στο αεροπλάνο. Παρόλο που η μαξιλαροθήκη ήταν γεμάτη με ρούχα, έδειχνε αρκετά άνετη ώστε να ακουμπάει σε αυτή το κεφάλι της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + eight =