αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο «κόλπο» για να μάθεις πόσοι αποθηκεύουν τις φωτογραφίες σου στο Instagram

Το «κόλπο» για να μάθεις πόσοι αποθηκεύουν τις φωτογραφίες σου στο Instagram

Οι φωτογραφίες σας είναι επιλογή σας να μπορείτε να τις ανεβάζετε για όσο θέλετε. Μπορείτε να δείτε πόσοι τις αποθηκεύουν κάνοντας ορισμένες κινήσεις στις ρυθμίσεις του προφίλ σας στο Instagram.

Ποιο είναι το κόλπο;

Κάθε φορά που κάποιος (ή κάποια) αποθηκεύει μια φωτογραφία σου, αυτή εμφανίζεται στον φάκελο «Αποθηκευμένα» -μέχρι να τη διαγράψετε. Κανονικά, το Instagram δεν αποκαλύπτει δεδομένα σχετικά με τις αποθηκευμένες φωτογραφίες στους χρήστες.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα έξυπνο κόλπο, που σας επιτρέπει να μάθετε πόσες φορές έχει αποθηκευτεί κάθε φωτογραφία σας. Το μόνο, λοιπόν, που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας σε επιχειρηματικό προφίλ

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας και πατήστε »Switch to Business Profile», ή το αντίστοιχο στα ελληνικά. Στη συνέχεια, το Instagram θα σας ζητήσει να συνδεθείτε σε μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook. Θα χρειαστεί, επίσης, να επιλέξετε μια κατηγορία για το προφίλ σας -όπως «υγεία/ομορφιά» ή «προσωπικό ιστολόγιο».

Στη συνέχεια

Προσθέστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και την προσωπική σας διεύθυνση. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε όλα αυτά τα πεδία, ένα αρκεί. Αυτό ήταν: Το επιχειρηματικό σας προφίλ είναι έτοιμο και, για να μην αγχώνεστε, μπορεί να επανέλθει ανά πάσα στιγμή σε προσωπική σελίδα.

Πλέον, μπορείτε να πατήσετε σε οποιαδήποτε φωτογραφία σας και να μάθετε ακριβώς πόσοι άνθρωποι την έχουν αποθηκεύσει στη συλλογή τους.  Δυστυχώς, ακόμη δεν γίνεται να μάθετε και ποιοι έχουν πατήσει «αποθήκευση»…

Πηγή: in.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + nine =