αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο «κρυφό» εργαλείο του Facebook που μπορεί να φέρει περισσότερους followers στην FB Page σου (χωρίς να ρίξεις χρήματα)

Το «κρυφό» εργαλείο του Facebook που μπορεί να φέρει περισσότερους followers στην FB Page σου (χωρίς να ρίξεις χρήματα)

Οι σελίδες στο Facebook, είναι πλέον ένα από να βασικά εργαλεία για να αναπτύξει κάποιος το κοινό του. Είτε μιλάμε για έναν απλό χρήστη, είτε για μια εταιρία, είτε για έναν freelancer, είτε για έναν blogger. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι με τις τελευταίες αλλαγές που έχουν γίνει στον αλγόριθμο του Facebook, οι Σελίδες έχουν αποδυναμωθεί λίγο. Αφού για να γίνει ορατή μια ανάρτηση σου σε πολλούς followers, πρέπει να ρίξεις χρήματα. Κάνοντας δηλαδή sponsored posts.

Τώρα θα δούμε το πως μπορείς να προσελκύσεις περισσότερους followers στην FB Page σου, χωρίς να ρίξεις χρήματα. Υπάρχει μια λειτουργά που λίγοι γνωρίζουν.

Είναι απλό: πηγαίνετε στη σελίδα σας, διαλέξτε μια τυχαία ανάρτηση που έχει πάρει πολλά likes. Κλικάροντας πάνω στα likes, ακριβώς κάτω από την ανάρτηση θα διαπιστώσετε ότι σαν ανοίγει μια καρτέλα, η οποία δείχνει όλους τους ανθρώπους που έχουν αντιδράσει στο post. Από εκεί μπορείτε να «προσκαλέσετε» τον κάθε έναν ξεχωριστά, έτσι ώστε να πατήσουν like στη σελίδα σας. Σημείωση: Είναι κάτι που πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα και σταματά να υπάρχει μετά τους 100.000 fans.

Bonus: Αν είσαι διατεθειμένος φυσικά να ρίξεις κάποια χρήματα, αυτή η λειτουργία γίνεται ακόμα πιο χρήσιμη. Αφού π.χ. σε ένα sponsored post σου λογικά θα μαζευτούν πολύ περισσότερα likes (και από ανθρώπους που δεν είναι στη Σελίδα) και έτσι εσύ στην συνέχεια θα μπορείς να δεις ποιοι πατήσανε like στο post, και να τους προσκαλέσεις έναν- έναν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 18 =