αρχικηVIRALΤο κράνος για τους λάτρεις… των Lego (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κράνος για τους λάτρεις… των Lego (ΒΙΝΤΕΟ)

Κράνος ως γνωστόν δεν χρειάζεται κανείς να φορά αν δεν έχει κάτι να προστατέψει. Στην περίπτωση που θέλουμε όμως να προστατεύσουμε το κεφάλι μας που είναι εκτεθειμένο όταν βρισκόμαστε πάνω είτε σε ποδήλατο είτε σε μοτοσικλέτα και γενικά σε δίκυκλο, το κράνος είναι αναγκαίο.

Μια πινελιά στιλ και πρωτοτυπίας σε αυτή την ανάγκη προσθέτει το εικονιζόμενο κράνος που «μεταμορφώνει» τον οδηγό σε… Lego καθώς έχει το σχήμα των κλασικών μαλλιών που έχουν και τα αγαπημένα ανθρωπάκια- παιχνίδια.

Το πρωτότυπο, αν μη τι άλλο, design, φέρει την υπογραφή των Simon Higby και Clara Prior, υπαλλήλων από τα γραφεία της Στοκχόλμης και της Κοπεγχάγης της εταιρείας DDB, όπως αναφέρει το Newsbeast.gr.

Λαμβάνοντας υπόψη πως σε έρευνα που έγινε βρέθηκε πως το 44% των παιδιών πάνω σε ποδήλατο δεν φορούσαν κράνος, οι δύο σχεδιαστές αναζήτησαν έναν τρόπο το κράνος να μην είναι υποχρέωση ή αγγαρεία αλλά τα παιδιά να θέλουν να το φορέσουν.

Το πρότζεκτ υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της διπλωματικής του Higby για το ΜBA του και οι δύο σχεδιαστές ζήτησαν τη βοήθεια της δανικής εταιρείας MOEF η οποία και δημιούργησε το πρώτο τέτοιο κράνος πέρσι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − one =