αρχικηVIRALΤο κοντέινερ- σπίτι που το στήνεις σε ένα βράδυ και χωρά δύο οικογένειες

Το κοντέινερ- σπίτι που το στήνεις σε ένα βράδυ και χωρά δύο οικογένειες

Τώρα τελευταία, διαβάζουμε όλο και περισσότερο για πανέμορφα και εντυπωσιακά σπίτια, κατασκευασμένα από κοντέινερ μεταφοράς. Είναι μια απλή, εντυπωσιακή και έξυπνη λύση, που ταυτόχρονα συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το Cubica, είναι ένα σπίτι κατασκευασμένο από κοντέινερ μεταφοράς. Είναι μόλις 15 τετραγωνικών μέτρων, αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα μεγαλύτερα σπίτια. Έχει σχεδιαστεί από μια εταιρεία της Costa Rican, που έχει το ίδιο όνομα.

Το Cubica, δεν περιλαμβάνει μόνο όλα τα χαρακτηριστικά που έχει ένα σπίτι μεσαίου μεγέθους, αλλά και ορισμένες φανταστικές ανέσεις, όπως ένα κομψό κατάστρωμα με ξύλινη επένδυση στο πάτωμα, LED φωτισμό σε όλους τους χώρους και ακόμη, ευπροσάρμοστα καταλύματα φιλοξενουμένων.

Σπίτια από κοντέινερ: Είναι 31τμ και κοστίζει 7.500€

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σπίτι από κοντέινερ

Το σπίτι φιλοξενεί άνετα τέσσερις ενήλικες μαζί σε ένα μεγάλο κρεβάτι και έχει δύο στοιβαγμένες κουκέτες. Κάθε κρεβάτι διπλώνεται και μαζεύεται όταν δεν χρησιμοποιείται, ενώ μέρος του κυρίως κρεβατιού μπορεί να διπλασιαστεί και να γίνει τραπέζι για γεύμα

Σπίτια από κοντέινερ: Είναι 31τμ και κοστίζει 7.500€

Η μικρή κουζίνα του Cubica διαθέτει τα πάντα. Ένα μικρό ψυγείο, μια κουζίνα με δύο καυστήρες, ένα φούρνο μικροκυμάτων, ένα μεγάλο νεροχύτη και άφθονο χώρο για επιπλέον συσκευές.

Το μπάνιο του μικρού σπιτιού είναι εξοπλισμένο με εκπληκτικά μεγάλο ντους, τουαλέτα, σύγχρονο νεροχύτη, πλυντήριο, ακόμη και στεγνωτήριο!

Σπίτια από κοντέινερ: Είναι 31τμ και κοστίζει 7.500€

Οι σχεδιαστές κατάφεραν να βρουν και έναν τρόπο για το πρόβλημα της θερμότητας! Το Cubica χρησιμοποιεί την αρχική μεταλλική του επικάλυψη, για να απομακρύνει τις ανεπιθύμητες ακτίνες του ηλίου. Επιπλέον, αυτή λειτουργεί και ως επιπλέον μόνωση. Έξυπνο!

Εκτός από την ύπαρξη ενός εντυπωσιακού καταστρώματος στην οροφή, το σπίτι διαθέτει επίσης συρόμενες γυάλινες πόρτες που ανοίγουν και μεταβαίνουν σε ένα μεγάλο αίθριο χώρο, όπου οι κάτοικοι μπορούν να κάνουν μπάρμπεκιου ή ηλιοθεραπεία.

Πηγή: idiakopes.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =