αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο κοινό χαρακτηριστικό που έχουν οι Mark Zuckerberg και Elon Musk (κι αν ξεκινήσεις μια επιχείρηση, μην περιμένεις εκτόξευση μέσα σε μια ημέρα)

Το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν οι Mark Zuckerberg και Elon Musk (κι αν ξεκινήσεις μια επιχείρηση, μην περιμένεις εκτόξευση μέσα σε μια ημέρα)

Είναι κάποιοι άνθρωποι που τα καταφέρνουν. Ξεκινούν από το μηδέν, και καταφέρνουν να φτάσουν στην κορυφή. «Χτίζοντας» το δικό τους project. Τι χρειάζεται όμως κάποιος, για να πετύχει κάτι τέτοιο; Μια καλή ιδέα;, Χρήματα; Καλή ομάδα; Καλά όλα αυτά. Υπάρχει όμως ένα άλλο στοιχείο που κάνει την διαφορά.

Ο Jason Calakanis είναι επενδυτής και επιχειρηματίας. Μάλιστα, έχει επενδύσει σε μερικές τοπ εταιρίες, όπως η Uber. Συνολικά έχει «ρίξει» χρήματα σε 150 brands. Όπως εξηγεί στο CNBC, υπάρχουν πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο, για να φτάσεις στην επιτυχία. Αλλά υπάρχει ένα κομβικό στοιχείο που παίζει τον δικό του ρόλο: Είναι η ανθεκτικότητα. Να καταφέρνεις να εργάζεσαι κάθε ημέρα, ξεπερνώντας τις δυσκολίες. Μέχρι να φτάσεις στον στόχο σου. Αν και μην περιμένεις να γίνεις πλούσιους και να έχεις εκατομμύρια fans μέσα σε μια νύχτα.

Στο παρακάτω βίντεο, ο έμπειρος επενδυτής περιγράφει μάλιστα τα παραδείγματα των Mark Zuckerberg και Elon Musk. Δύο κορυφαίοι επιχειρηματίες που έχουν δείξει ανθεκτικότητα κει επιμονή στις διαδρομές τους.

The characteristic great entrepreneurs tend to share

Elon Musk and Mark Zuckerberg have this 1 trait in common.

Gepostet von CNBC Make It am Samstag, 30. Juni 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =