αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση έχει ανοιχτή μια θέση εργασίας- Deadline για αιτήσεις αύριο

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση έχει ανοιχτή μια θέση εργασίας- Deadline για αιτήσεις αύριο

Μια ανοιχτή θέση εργασίας έχει το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση. Συγκεκριμένα αναζητά Διαχειριστής/Διαχειρίστρια Προγραμμάτων και Δωρεών, με την θέση να είναι πλήρους απασχόλησης.

Ο/η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για την αξιολόγηση, διαχείριση και παρακολούθηση υλοποίησης των προγραμμάτων και δωρεών του Ιδρύματος, σε συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα Διαχείρισης Προγραμμάτων και Δωρεών. Στο πλαίσιο αυτού του ρόλου, μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιεί επισκέψεις και θα συμμετέχει σε συναντήσεις που αφορούν σε υφιστάμενες δωρεές και αιτήματα χρηματοδότησης προς αξιολόγηση, θα επικοινωνεί με υφιστάμενους και δυνητικούς δωρεοδόχους και θα προετοιμάζει αναφορές και παρουσιάσεις σχετικά με την πρόοδο και τον κοινωνικό αντίκτυπο της εκάστοτε δωρεάς. Καθώς το Ίδρυμα δραστηριοποιείται σε ποικίλους θεματικούς άξονες, ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία και/ή ενδιαφέρον για μία σειρά από τομείς, όπως η Κοινωνική Πρόνοια, η Εκπαίδευση και ο Πολιτισμός.

Η αναλυτική περιγραφή της θέσης είναι διαθέσιμη εδώ.

Διαδικασία Υποβολής & Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης που είναι διαθέσιμη εδώ, επισυνάπτοντας:

  • Πλήρες και επικαιροποιημένο βιογραφικό σημείωμα
  • Συνοδευτική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, 5 μ.μ..

Κάθε αίτηση θα εξεταστεί ενδελεχώς και οι υποψήφιοι/υποψήφιες που θα συμπεριληφθούν στη βραχεία λίστα για τη θέση θα κληθούν σε συνέντευξη. Όλοι οι υποψήφιοι/υποψήφιες θα ενημερωθούν με e-mail για την έκβαση της αίτησής τους εντός διαστήματος 2 μηνών από την λήξη της προθεσμίας υποβολής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =