αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο κινητό της Xiaomi που πούλησε 15 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε έξι μήνες

Το κινητό της Xiaomi που πούλησε 15 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε έξι μήνες

Tα Xiaomi Redmi Note 7 για πολλούς είναι τα καλύτερα budget smartphones που δημιούργησε ποτέ η εταιρεία, και οι πωλήσεις τους δείχνουν ότι συμφωνεί και η αγορά με αυτή την άποψη.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της Redmi Ινδίας στο Twitter η σειρά έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 15 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε έξι μήνες. Η ανακοίνωση αυτή ακολουθεί μετά από τα 4 εκατομμύρια πωλήσεις που πέτυχε η σειρά πριν τρεις μήνες.

Η εκτόξευση των πωλήσεων για τα Xiaomi Redmi Note 7 είναι κυρίως αποτέλεσμα της μαζικής διάθεσης σε αρκετές αγορές εκτός Κίνας. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το Xiaomi Redmi Note 7 Pro πωλείται ακόμη και σήμερα μόνο στην Κίνα.

Τα μεγαλύτερα ατού των Xiaomi Redmi Note 7 έναντι του ανταγωνισμού είναι η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, η 48MP κάμερα και η 4.000mAh μπαταρία τους.

Κατά τα άλλα, το Xiaomi Redmi Note 7 έχει τον Snapdragon 660, 3GB με 6GB μνήμη RAM, 32GB με 128GB αποθηκευτικό χώρο και τον 48MP Samsung GM-1. Όσον αφορά το Xiaomi Redmi Note 7 Pro, αυτό έρχεται με Snapdragon 675, 4GB ή 6GB μνήμη RAM, 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο και τον 48MP Sony IMX586.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 13 =