αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο κινητό της Xiaomi που έχει χρόνο αναμονής πάνω από 18 ημέρες

Το κινητό της Xiaomi που έχει χρόνο αναμονής πάνω από 18 ημέρες

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Xiaomi πραγματοποίησε ένα live στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, στο οποίο παρουσίασε την ενεργειακή απόδοση του Redmi 7. Η εταιρεία πραγματοποίησε ένα ειδικό τεστ κατά τη διάρκεια του live, και το κοινό προσπάθησε να μαντέψει πόσο θα παραμείνει ανοιχτό το Xiaomi Redmi 7. Τελικά μόνο 205 άτομα κατάφεραν να προβλέψουν τον τελικό χρόνο αναμονής του Redmi 7 ο οποίος άγγιξε τις 435 ώρες, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 18 ημέρες και 3 ώρες.

Το Xiaomi Redmi 7 έρχεται με μία μεγάλη μπαταρία 4.000mAh που χρησιμοποιεί το νέο ηλεκτρόδιο αρνητικού γραφίτη. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο αλγόριθμος ισχύος έχει βελτιστοποιηθεί, πράγμα που ενισχύει σημαντικά τις επιδόσεις της μπαταρίας σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τη Redmi, ο βελτιστοποιημένες αλγόριθμος σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας του MIUI σε επίπεδο συστήματος και την έξυπνη διαχείριση της κατανάλωσης ισχύος στο παρασκήνιο, προσφέρουν στο Redmi 7 έως και δύο ημέρες κανονικής λειτουργίας με μία πλήρη φόρτιση.

Όπως και οι προκατόχοι του (Redmi Note 7 και Redmi Note 7 Pro), το Redmi 7 έρχεται με εγγύηση 18 μηνών. Ο αντιπρόεδρος του ομίλου Xiaomi και γενικός διευθυντής της Redmi, Lu Weibing, τόνισε ότι η Redmi επιμένει στην υψηλή ποιότητα και την καλή σχέση ποιότητας τιμής. Προς το παρόν, το Redmi 7 είναι διαθέσιμο για αγορά στο Xiaomi Mall. Έρχεται σε τρεις παραλλαγές που περιλαμβάνουν 2GB + 16GB για 92€, 3GB + 32GB για 106€ και 4GB + 64GB για 132€.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =