αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο κατάστημα παγωτού που έχει έσοδα 2 εκατ. δολαρίων τον χρόνο. Η νεαρή ιδρύτρια του brand αποκαλύπτει το «μυστικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κατάστημα παγωτού που έχει έσοδα 2 εκατ. δολαρίων τον χρόνο. Η νεαρή ιδρύτρια του brand αποκαλύπτει το «μυστικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Από αυτή την ιστορία βγαίνουν δύο βασικά συμπεράσματα: Πρώτον, ότι κάθε καλή ιδέα μπορεί να φτάσει ψηλά (και οικονομικά), αρκεί να έχεις το σωστό πλάνο. Δεύτερον, ότι μπορείς να εξελίξεις μια οικογενειακή επιχείρηση, βάζοντας τα δικά σου στοιχεία σε αυτή.

Δείτε το παράδειγμα του Tipsy Scoop. Είναι ένα κατάστημα παγωτού στη Νέα Υόρκη. Αλλά μόνο για άτομα άνω των 21 χρονών. Γιατί; Διότι περιέχει μέσα δόση αλκοόλ. Όπως εξηγεί η νεαρή ιδρύτρια του brand, Melissa Tavs, την πρώτη ημέρα λειτουργίας, ο κόσμος περίμενε από έξω, από τις 9 το πρωί.

«Ήξερα ότι οι άνθρωποι θα ενθουσιαστούν. Αλλά δεν ήξερα ότι θα ενθουσιαστούν τόσο πολύ», λέει η νεαρή επιχειρηματίας.

Τα social media βοήθησαν και μέσα σε ελάχιστες ημέρες, το παγωτό έγινε ευρέως γνωστό. Για το 2017, η εταιρία περιμένει συνολικές πωλήσεις 2 εκατ. δολαρίων. Η Melissa Tavs είναι μάλιστα παραγωγός παγωτού 3ης γενιάς. Αφού η οικογένεια της κάνει αυτή τη δουλειά εδώ και πολλά χρόνια. Η ίδια όμως κατάφερε να βάλει τη δική της «πινελιά» και έφτασε στην επιτυχία.

This ice-cream company is making alcohol-infused desserts.

These yummy alcohol-infused desserts will give you that perfect buzz you're looking for.

Posted by CNBC Make It on Freitag, 13. Oktober 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =