αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο καλύτερο drone του πλανήτη. Δεν μπορείς να το αγοράσεις, αλλά το ενοικιάζεις μαζί με φορτηγό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το καλύτερο drone του πλανήτη. Δεν μπορείς να το αγοράσεις, αλλά το ενοικιάζεις μαζί με φορτηγό (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ακριβότερα drones της DJI χρησιμοποιούνται συχνά και στον κινηματογράφο. Τώρα η εταιρία προσφέρει ένα drone το οποίο είναι τόσο προηγμένο, που δεν είναι καν για πώληση. Για την ακρίβεια πρέπει να το νοικιάσετε μαζί με το φορτηγό που το μεταφέρει και με μία ομάδα επαγγελματιών για να το πετάξει για εσάς.

Το DJI Storm λοιπόν είναι ένα θηρίο με 8 έλικες και δυνατότητα μεταφοράς εξοπλισμού έως και 18.5 κιλά, αρκετά για να μεταφέρει μία κινηματογραφική κάμερα όπως η Arri Alexa LF με όλο το rig της, το φακό της, follow focus σύστημα και Ronin 2 gimbal για σταθεροποίηση. Για σύγκριση, το DJI Matrice 600 που χρησιμοποιείται κατά κόρον στον κινηματογράφο μπορεί να κουβαλήσει μόλις 6kg εξοπλισμού. Επιπλέον, το DJI Storm φτάνει τα 80km/h ενώ η ώρα που θα παραμείνει στον αέρα εξαρτάται από το φορτίο και τη διάταξη των μπαταριών, κυμαίνεται όμως μεταξύ 8 και 15 λεπτών.

Ουσιαστικά λοιπόν δεν αγοράζετε ένα drone αλλά μισθώνετε μια υπηρεσία, την DJI Studio Custom Aerial Cinematography Service.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + seven =