αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο καθιερωμένο δώρο: Ο Καρέλιας έδωσε 3 εκατ. ευρώ ως μπόνους στους εργαζομένους του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το καθιερωμένο δώρο: Ο Καρέλιας έδωσε 3 εκατ. ευρώ ως μπόνους στους εργαζομένους του (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμα μια χρονιά η καπνοβιομηχανία «Καρέλια» δίνει το καθιερωμένο πλέον, Χριστουγεννιάτικο μπόνους στους εργαζομένους της. Φέτος, τα χρήματα που θα διαθέσει η εταιρία, φτάνουν συνολικά τα 3 εκατ. ευρώ.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε την Παρασκευή ο διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Καρέλιας, σημειώνοντας ότι η ενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι θα είναι 200 ευρώ καθαρά για κάθε εργαζόμενο και το επίδομα παρουσίας θα είναι 800 ευρώ καθαρά. Όπως επισήμανε, πέρσι το συγκεκριμένο επίδομα το έλαβε το 84% των εργαζομένων.

“Ο κάθε εργαζόμενος που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ θα λάβει φέτος έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.500 ευρώ καθαρά ενώ οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω ιδρύματα μέσα στο 2015 θα λάβουν 500 ευρώ καθαρά. Επιπλέον, όπως κάθε χρόνο η εταιρία θα κάνει δώρο έναν σύγχρονο υπολογιστή στα παιδιά των εργαζομένων που μπήκαν στις προαναφερόμενες σχολές τη χρονιά που πέρασε”, δήλωσε ο κ. Καρέλιας.

Συνεχίζοντας, ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2017 όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν αύξηση ή θα λάβουν οικονομική ενίσχυση αναλόγως το ύψος των μηναίων αποδοχών τους.

Όλα αυτά χάρη στα εντυπωσιακά, για την εταιρία, στοιχεία, που δείχνουν αύξηση του μεριδίου της σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρά τις προκλήσεις και τις αντιξοότητες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + sixteen =