αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο θρυλικό RollerCoaster Tycoon κυκλοφόρησε για smartphones και είναι δωρεάν- Δες πως μπορείς να το κατεβάσεις

Το θρυλικό RollerCoaster Tycoon κυκλοφόρησε για smartphones και είναι δωρεάν- Δες πως μπορείς να το κατεβάσεις

Πολλές ιστορικές εταιρείες από τον χώρο του gaming άργησαν να καταλάβουν ότι θα μπορούσαν να αποκομίσουν τεράστια κέρδη ποντάρωντας στη δύναμη της νοσταλγίας και στη δυναμική των φορητών συσκευών. Ήταν, όμως, να μη γίνει η αρχή και πλέον η μία μετά την άλλη επανακυκλοφορούν παιχνίδια περασμένων δεκαετιών προσαρμοσμένα για τη νέα εποχή σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Η Atari “ξύπνησε” αρκετά νωρίτερα από τις προαναφερθείσες και συνεχίζει ακάθεκτη την κυκλοφορία ιστορικών τίτλων με το RollerCoaster Tycoon Touch για συσκευές Android και iOS. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν και προφανώς περιλαμβάνει αρκετά πακέτα για in-app αγορές, ωστόσο, είναι εφικτό να το κουμαντάρεις πλήρως χωρίς καμία απολύτως αγορά (αρκεί να έχεις υπομονή).

Όπως σημειώνει το Techgear.gr, στο RolleCoaster Tycoon Touch έχουν γίνει αρκετές προσαρμογές στα γραφικά και στο gameplay για να είναι εύκολη η κατανόηση και η χρήση του από οποιονδήποτε gamer. Ο στόχος είναι η δημιουργία και η συντήρηση ενός επιτυχημένου λούνα παρκ κρατώντας το κοινό μόνιμα ευχαριστημένο με εστιατόρια, τρενάκια, παιχνίδια, τουαλέτες, διακοσμήσεις κλπ.

RollerCoaster Tycoon Touch – [Google Play Link]

RollerCoaster Tycoon Touch – [App Store]

Αν θέλετε να θυμηθείτε τα κλασικά RollerCoaster Tycoon για Windows PC, μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω¨

Rollercoaster Tycoon: Deluxe

Rollercoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack

Rollercoaster Tycoon 3: Platinum

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =