αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο θρυλικό LimeWire επιστρέφει! Αλλά προσαρμοσμένο στη νέα εποχή

Το θρυλικό LimeWire επιστρέφει! Αλλά προσαρμοσμένο στη νέα εποχή

Αν είσαι λίγο παλαιότερος χρήστης του ίντερνετ -ναι, τότε που οι ταχύτητες ήταν πολύ πιο αργές- μάλλον θυμάσαι το LimeWire. Εκείνο το πρόγραμμα μέσα από το οποίο μπορούσες να κατεβάζεις τραγούδια και άλλα αρχεία, στον υπολογιστή σου. Μέσω… πειρατικού δρόμου.

Τώρα το θρυλικό πρόγραμμα επιστρέφει! Αλλα προσαρμοσμένο στην νέα εποχή. Όπως μεταδίδει το CNBC, το LimeWire επιστρέφει ως ένα NFT marketplace για την τέχνη και τη ψυχαγωγία- και αρχικά θα εστιάζει στη μουσική. Επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράζουν και να ανταλλάσσουν σπάνια ψηφιακά αντικείμενα όπως limited editions, ακυκλοφόρητα demos και άλλα.

Οι δημιουργοί του πιστεύουν ότι θα αποτελέσει το σημείο για τους καλλιτέχνες και τους fans που θα μπορούν να δημιουργούν και να πωλούν ψηφιακά αντικείμενα χωρίς τα εμπόδια του τρέχοντος τοπίου της αγοράς των NFTs. Στη νέα του προσπάθεια ευελπιστεί να συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες και να διαδοθεί η επιστροφή του, με την ελπίδα ότι θα συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο υποστηρικτές πριν τον πρώτο του χρόνο.

Άρα λοιπόν στην νέα εκδοχή του το LimeWire δεν θα βαδίζει στον «πειρατικό» δρόμο, αλλά σε νόμιμα μονοπάτια. Η original version του, είχε τερματίσει την λειτουργία της το 2010.

Οι Αυστριακοί αδελφοί Julian και Paul Zehetmayr αγόρασαν την πνευματική ιδιοκτησία και άλλα περιουσιακά στοιχεία της LimeWire πέρυσι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 18 =