αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ΘΕΣγάλα κάνει νέα «απόβαση» μέσω franchise στην Αθήνα και μπορείς να μπεις και εσύ στο brand

Το ΘΕΣγάλα κάνει νέα «απόβαση» μέσω franchise στην Αθήνα και μπορείς να μπεις και εσύ στο brand

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ολοκληρώνοντας 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του, διαθέτοντας σήμερα 63 καταστήματα Αυτόματων Πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προχωράει στην εφαρμογή του πλάνου επέκτασής του για τα επόμενα έτη.

Μετά από τη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε και συνεχίζεται, με μεγάλη επιτυχία,η ανάπτυξη συνεργασιών μέσω franchise, ο ΘΕΣγάλα ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας για την εύρεση συνεργατών και στην Αθήνα.

Στην Αθήνα σήμερα διαθέτει 30 καταστήματα και με την εφαρμογή του νέου πλάνου στοχεύει στη δημιουργία επιπλέον 30, μέσα στο επόμενο έτος, σε γειτονιές που δεν διαθέτουν σημείο πώλησης των προϊόντων ΘΕΣγάλα.

Όπως διαβάζουμε στο Onlarissa.gr, η διαδικασία εύρεσης νέων συνεργατών αφορά τόσο στα υπάρχοντα καταστήματα, όσο και σε πρόσθετες χαρτογραφημένες από τον Συνεταιρισμό περιοχές, με στόχο την κάλυψη της συνεχούς αυξανόμενης ζήτησης για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΘΕΣγάλα, η κατανάλωση των οποίων ξεπερνά καθημερινά τους 40 τόνους.

Το πλάνο ανάπτυξης των καταστημάτων, είτε πρόκειται για τα ήδη υπάρχοντα είτε για τα νέα, προβλέπει και τη μετατροπή των σημείων πώλησης σε γωνιές Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών με καθημερινά είδη διατροφής, αναγκαία σε κάθε νοικοκυριό.  Ελληνικά προϊόντα, με σφραγίδα την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα και τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τους τιμές. Τα γαλακτοκομικά, αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα στα καταστήματα, θα διατίθενται αποκλειστικά από το Συνεταιρισμό, ο οποίος παράλληλα επεκτείνει το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας που διαθέτει και στα νέα καταστήματα. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα διανομής όλων των προϊόντων κατ’ οίκον μέσω της υπηρεσίας «Tο θες σπίτι σου» με παραγγελίες είτε τηλεφωνικές, σε πενταψήφιο αριθμό, είτε ηλεκτρονικές στο νέο ΘΕΣγάλα e-shop. Όλο το σύστημα παραγγελιών θα είναι κεντρικά διαχειριζόμενο από τον ΘΕΣγάλα.

Η διαδικασία επιλογής νέων συνεργατών έχει ήδη ξεκινήσει, με εκδήλωση ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα http://www.thesgala.gr/franchise.html.

Το εγχείρημα αποσκοπεί στην ενίσχυση των υπαρχόντων καταστημάτων και την μετεξέλιξη του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα ως μια ‘ομπρέλα’ για διανομή προϊόντων Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών, μέσω του δικτύου καταστημάτων του.  Η ανάπτυξη συνεργασιών μέσω franchise θα επιτρέψει παράλληλα στον ΘΕΣγάλα την χρηματοδότηση των επενδύσεων του καθώς και την ανάπτυξη νέων κωδικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΘΕΣγάλα, κ.Θανάσης Βακάλης, σημείωσε σχετικά: «από την ίδρυσή μας έχουμε καταφέρει να είμαστε συνώνυμο της καινοτομίας. Καινοτομούμε ξανά, αυτή τη φορά στην μεθοδολογία ανάπτυξης των καταστημάτων μας. Η δημιουργία συνεργασιών μέσω franchise μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε την επιτυχία μας για τη διανομή και άλλων προϊόντων απευθείας από τους Έλληνες παραγωγούς στον καταναλωτή, συμβάλλοντας στην ενίσχυση τηςεγχώριας παραγωγής και στην ανάπτυξη συνεργειών με τις τοπικές κοινωνίες.Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας ΘΕΣγάλα, που αποτελεί τον βασικό παράγοντα της επιτυχίας μας μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο αποτυπώνεται πλήρως στο μοντέλο συνεργασίας που έχουμε δημιουργήσει».

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ιδρύθηκε το 2011 από παραγωγούς αγελαδινού γάλακτος της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Θεωρείται το επιτυχημένο μοντέλο ενός σύγχρονου Συνεταιρισμού στην Ελλάδα, που με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά, απευθείας στους καταναλωτές, το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του. Σήμερα ο Συνεταιρισμός διαθέτει μέσω των αυτόματων πωλητών γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων περίπου το 35%της συνολικής παραγωγής των μελών του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =