αρχικηVIRALΤο ηλεκτρικό σκάφος που χωράει μέσα το σακίδιο σου. Το μεταφέρεις όπου θες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ηλεκτρικό σκάφος που χωράει μέσα το σακίδιο σου. Το μεταφέρεις όπου θες (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των καγιάκ, των κουπιών και των ηλεκτροκίνητων σκαφών, η GoBoat προσφέρει τη νέα ηλεκτρική βάρκα-σκάφος GoBoat 2.0 που θεωρείται ”το πιο φορητό ηλεκτρικό σκάφος του κόσμου”. Τροφοδοτούμενο από έναν πλήρως ηλεκτρικό κινητήρα, το GoBoat ξεφουσκώνει, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε σε ένα μεγάλο σακίδιο (ή τσάντα) ή να το τοποθετείτε σε ένα μικρό πορτμπαγκάζ για να το μεταφέρετε οπουδήποτε.

Ζυγίζει περίπου 26 κιλά.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα σειρά φορητών ηλεκτρικών σκαφών της. Πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση, που προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση, σταθερότητα και πιο συμπαγή δομή σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του νέου ηλεκτρικού σκάφους GoBoat 2.0 είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο σε γλυκό όσο και σε αλμυρό νερό, ενώ διαθέτει και πρόσθετο αντιδιαβρωτικό σύστημα για να το προστατεύει στη θάλασσα.

Η GoBoat προσφέρει διάφορες εκδόσεις του ηλεκτρικού σκάφους. Το μίνι, κατάλληλο για μικρούς ενήλικες και παιδιά, έχει διάμετρο 55 ιντσών, ενώ το μοντέλο για ενήλικες έχει διάμετρο 70 ιντσών. Ένα τρίτο μοντέλο, με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και εξαρτήματα, είναι σχεδιασμένο για ψάρεμα.

Μάλιστα αυτή την περίοδο η εταιρία κάνει εκπτώσεις. Δείτε παρακάτω τις τιμές των μοντέλων. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 3 =